Handvatten (41)

(41) 41 producten gevonden
Handvatten

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 3
Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij op onze fietsen de laagste prijsgarantie. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets. Dat is weer één van de zekerheden van Fietsenwinkel.nl!

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
29 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 3

Terug naar boven

 

Handvatten

Tijdens het fietsen heb je ze constant vast: je leunt erop, knijpt erin en voelt eraan. Handvatten kunnen controle en comfort verhogen en daarmee het fietsplezier veraangenamen. Er zijn vele soorten handvatten voor diverse toepassingen. Zo zijn er handvatten met ergonomische vormen, welke fijner vasthouden en meer steun bieden. Maar ook speciaal voor kinderfietsen kleinere handvatten. Voor fietsen met een draaischakelaar zijn er handvatten met 2 verschillende maten. En voor mountainbikes zijn er handvatten die wat meer demping hebben. Ook voor vlindersturen zijn er extra lange handvatten van wel 40cm lang. Handvatten slijten door weer en wind en door bijvoorbeeld zweethanden en valpartijen. Het is daardoor niet vreemd om ze af en toe te vervangen. Bij  Fietsenwinkel.nl kun je kiezen uit diverse mooie handvatten voor alle soorten en maten fietsen.