Fietsbanden (496)

(496) 496 producten gevonden
Fietsbanden

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 28
Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij op onze fietsen de laagste prijsgarantie. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets. Dat is weer één van de zekerheden van Fietsenwinkel.nl!

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
29 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 28

Terug naar boven

 

Fietsbanden in alle soorten en maten

Fietsbanden zijn er in alle soorten en maten. Bij Fietsenwinkel.nl kunt u kiezen uit verschillende kleuren, verschillende maten, banden met verschillende doeleinden en fietsbanden van verschillende merken. Keuze zat dus! Maar welke fietsband past goed op uw fiets en waar moet u op letten bij de aanschaf. 

Bent u op zoek naar een buitenband of naar een binnenband? In ons aanbod vindt u vele soorten binnenbanden en buitenbanden, dus er zit altijd wel een band tussen die geschikt is voor uw fiets! Fietsenwinkel.nl heeft banden met verschillende maten. Elke maat is vaak bedoeld voor een bepaald doeleinde, zoals racefiets banden:

  • 12-24 inch: Deze bandenmaten zijn voornamelijk geschikt voor kinderfietsen. Ook voor vouwfietsen zijn deze banden geschikt, omdat deze fietsen vaak kleine wielen hebben.
  • 26 inch: Deze bandenmaat wordt veelal teruggezien op het MTB/ATB parcours. Door de kleinere omvang zijn deze wielen wat wendbaarder.
  • 27.5 inch: Ook deze banden worden veel gebruikt voor mountainbikes. De 27.5 rolt een stuk efficiënter dan de 26 inch en accelereert ook net even wat sneller dan een 29'er.
  • 28 inch: Dit is de standaard onder de wielmaten. Deze wielmaat wordt voor vrijwel alle stadsfietsen, elektrische fietsen, hybride fietsen, racefietsen en andere veelvoorkomende fietsen.
  • 700x25: Dit is de meer comfortabele bandenmaat voor wielrenfietsen. Deze bandenmaat geeft wat meer grip en controle dan de 700x23 variant welke op veel racefietsen standaard wordt gemonteerd.

Lekke band?

Iedereen maakt het een keer mee. Liefst niet te vaak. Door vaak uw bandenspanning te controleren voorkomt u lekrijden. Daarnaast bieden de banden meer grip en vaak een lagere rolweerstand wanneer ze op de juiste spanning zijn. Soms is een zachte band helemaal niet lek maar gewoon zacht. In dit geval kan je deze makkelijk op pompen. Mocht u toch lekrijden dan kunt u de binnenband plakken of vervangen. De maat van de band staat altijd op de buitenband, en vaak ook op de binnenband. Let u daarbij goed op de verschillende ventielen die verkrijgbaar zijn. Sommige merken zijn bijna niet kapot te krijgen. Denk aan de Schwalbe Marathon banden