Fietsaccu's (accu voor elektrische fiets)

(6) 6 producten gevonden
Fietsaccu

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Fietsaccu's voor uw elektrische fiets

Fietsaccu's zijn beschikbaar in diverse soorten, merken en prijzen. Dit komt omdat ieder e-bike systeem zijn eigen accu's heeft die hieraan gekoppeld kunnen worden. Maar waarom zou u een losse accu willen kopen voor uw elektrische fiets?

Een extra accu voor uw e-bike is erg handig als u een reserve accu bij de hand wilt hebben, voor wanneer de andere accu op gaat. Normaal gesproken zou u deze accu eerst helemaal op moeten laden, voordat u weer kunt fietsen op uw elektrische fiets. Daarnaast kan het zo zijn dat u graag langere tochten wilt fietsen, maar dat die niet mogelijk is met de actieradius van uw huidige accu. Fietsenwinkel.nl biedt diverse accu's met een verschillend vermogen, zodat u zelf kunt kiezen welk vermogen het beste past bij de afstanden die u fietst. Let op dat er verschillende merken zijn, zoals Gazelle accu's. Twijfel je welke modellen geschikt zijn? Vraag het dan onze medewerkers. Tot slot kan u er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuwe accu te kopen, omdat uw huidge accu 'op' is door de lange tijd waarin die gebruikt is!

Fietsenwinkel.nl biedt accu's voor de volgende elektrische systemen:

  • Panasonic (Gazelle fietsen)
  • Impulse (Gazelle fietsen)
  • E-Motion (Sparta en Batavus fietsen)
  • Bosch (Sparta, Batavus, Koga, Cube, Gazelle, Riese & Müller fietsen)
  • Ecomo (Cortina fietsen)
Bekijk goed bij elke accu of deze geschikt is voor uw elektrische fiets. Mocht u hier toch niet geheel zeker over zijn, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen door ons te bellen, chatten of mailen! Ook voor accuhoezen of andere onderdelen zoals acculaders hebben we een breed aanbod. Bekijk onze fietsonderdelen pagina. Moeite om een onderdeel te vinden of bieden wij jouw gewenste merk fietsaccu niet aan? Laat het ons weten en we zullende mogelijkheden onderzoeken.