• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
 
 
fietsenwinkel

 

Fietsenwinkel.nl specialiseert zich volledig in e-bikes en opent de grootste e-bike winkel van Nederland

Utrecht, 15 januari 2021 - Na een succesvolle transformatie naar 100% e-bike specialist opent Fietsenwinkel.nl aan de vooravond van een nieuw fietsseizoen een e-bike megastore in Utrecht. De opening van de centraal gelegen megastore is de volgende stap in de ambitie om elke e-bike klant in Nederland te kunnen bedienen met een passende e-bike en goede service.

Vorig jaar besloot Fietsenwinkel.nl te stoppen met de verkoop van alle niet-elektrische fietsen en zich volledig toe te leggen op de verkoop van e-bikes. En met succes! De nieuwe formule met focus op e-bikes sluit uitstekend aan bij de specifieke wensen van de e-bike klant, bij wie de specialistische kennis in e-bikes in zowel verkoop als onderhoud in goede aarde valt. Het nieuwe succes leidt er dit jaar toe dat Fietsenwinkel.nl spoedig de grootste e-bike winkel van Nederland zal openen.

5.500m2 aan e-bikes onder één dak

In de nieuwe megastore, gelegen vlakbij rijksweg A2 heeft de klant straks keuze uit meer dan 750 e-bikes, die getest kunnen worden op het 400 meter lange indoor testparcours. De winkel is met een oppervlakte van 5.500m2 zelfs de grootste fietsenwinkel van Nederland. Met een enorm assortiment beoogt Fietsenwinkel.nl elk type e-bike klant te bedienen: van elektrische bakfiets tot -vouwfiets, en van elektrische moederfiets tot speed pedelec.

Daarnaast behoudt Fietsenwinkel.nl op tien andere winkellocaties met landelijke dekking ook een showroom een ruim e-bike aanbod. Fietsenwinkel.nl hoopt hiermee door te stoten tot dé e-bike specialist van Nederland. Directielid Mark de Vos: “Ons doel is om klanten met onze expertise volledig door het aankooptraject heen te kunnen gidsen en met ons uitgebreide assortiment ieder type e-bike klant te kunnen voorzien van een passende keuze”. De huidige winkellocaties in Hilversum en Utrecht Galgenwaard zullen met de opening van de megastore in Utrecht worden gesloten.

Opening na lockdown

De verbouwing van het nieuwe winkelpand aan de Ambachtsweg in Utrecht is inmiddels in volle gang. Na afloop van de lockdown zal op ingetogen wijze en volledig volgens Corona regelgeving de megastore worden geopend. Indien we lockdown niet opnieuw zal worden verlengd zal dat zijn op dinsdag 2 maart. De aankondiging van de opening wordt op korte termijn bekend gemaakt op de website van Fietsenwinkel.nl.


Bekijk alle e-bikes

Bekijk alle e-bike winkels

Producten vergelijken