Trekhaakdragers (39)

(39) 39 producten gevonden

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 3
Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Bij Fietsenwinkel.nl bieden wij op onze fietsen de laagste prijsgarantie. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets. Dat is weer één van de zekerheden van Fietsenwinkel.nl!

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
18 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×
Trustpilotscore Fietsenwinkel.nl GOED!
650 klanten plaatsten een review op Trustpilot. Bekijk meer Fietsenwinkel.nl reviews.

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 3

Terug naar boven

Een fietsendrager op de trekhaak

Zoekt u een fietsendrager die zeer gemakkelijk in gebruik is en waar u makkelijk uw (elektrische) fietsen op mee kan nemen? Dan zijn de trekhaakdragers voor u de beste optie. Een voordeel van trekhaakdragers is dat u weinig moeite hoeft te doen om uw fietsen er op te rijden en ook de (de)montage is zeer gemakkelijk. Ook kunt u kiezen voor trekhaakdragers met handige details zoals een kantelmechanisme waardoor u nog steeds uw achterbak kunt bereiken. Als u er een oprijgootje bijbestelt, dan rijdt u uw fietsen er helemaal gemakkelijk op.

Populaire trekhaakdragers

Populaire serie fietsendragers op dit moment zijn de Hapro Atlas en de Thule VeloCompact.

Trekhaakdrager voor een elektrische fiets

U kunt kortom alle kanten op met trekhaakdragers! Kijk snel hierboven om een keuze te maken. Zoekt u bijvoorbeeld een trekhaakdrager voor uw elektrische fietsen? Ook die drager vindt u op Fietsenwinkel.nl!