Fietsendrager zonder trekhaak (8)

(8) 8 producten gevonden

Rooster Lijst

Laagste prijsgarantie op alle fietsen Laagste prijsgarantie!

Wij streven er naar de beste service te bieden en dat onze prijzen altijd concurrerend zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie. Bekijk hier de voorwaarden.

×
Voor 17u besteld, morgen in huis Morgen in huis!

Bestel je op werkdagen voor 17u een fiets die bij ons op voorraad is, dan bezorgen wij hem de volgende dag al. Dus ook op zaterdag. Of je kiest een dag die jou beter uitkomt en wij passen onze planning aan.

×
Service in de buurt én aan huis Altijd service in de buurt

Fietsenwinkel.nl heeft een uniek netwerk van meer dan 200 aangesloten fietsspecialisten die jouw fiets kunnen onderhouden en repareren. Of je kiest voor één van onze mobiele monteurs voor service en onderhoud aan huis. Zo zijn wij altijd in de buurt.

×
100 dagen bedenktijd 100 dagen bedenktijd

Bij Fietsenwinkel.nl begrijpen we heel goed dat je jouw nieuwe fiets graag van alle kanten wilt bekijken. Daarom hanteren wij een bedenktijd van maar liefst 100 dagen! Zo heb je rustig de tijd om over jouw aankoop na te denken. Niet tevreden? Dan stuur je jouw fiets gewoon terug.

×
49 winkels met testparcours

Jouw favoriete e-bike eerst even uitproberen? Dan kom je gewoon naar één van onze winkels en probeer je alle e-bike systemen rustig uit. Onze specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

×

Rooster Lijst


Terug naar boven

Fietsendrager zonder Trekhaak

Bent u op zoek naar een fietsendrager die u niet op uw trekhaak hoeft te monteren. Kijk dan eens naar onze dakdragers of achterklepdragers. De dakdrager is de ideale fietsendrager wanneer u meerder fietsen op het dak wilt vervoeren. Met een achterklepdrager als fietsendrager is het juist gemakkelijk om snel één of twee fietsen op de achterkant van je auto te plaatsen. Heeft u dus geen trekhaak? Kies dan uit een van deze alternatieve fietsendragers. Op Fietsenwinkel.nl vindt u daarom altijd wel een fietsendrager zonder trekhaak die past bij uw fiets én auto.