Fietsendragers voor 3 fietsen

(2) 2 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven

Fietsendrager 3 fietsen

Fietsendragers die 3 fietsen kunnen vervoeren zijn bij velen het meest geliefd. Vaak willen mensen sowieso twee fietsen of e-bikes mee kunnen nemen, maar vaak ook een derde. Fietsenwinkel.nl vindt het daarom ook belangrijk breed uit te leggen wat dit type drager voor de gebruiker betekent. Fietsendragers voor 3 fietsen zijn ideaal voor kleinere gezinnen die met de fiets op vakantie willen of stelletjes die met hun favoriete e-bikes op reis willen gaan; deze fietsendrager zijn namelijk ook uiterst geschikt om meerdere elektrische fietsen op te vervoeren.

Fietsendrager 3 fietsen kopen?

Bij ons vind je fietsendragers voor 3 fietsen die passen op een trekhaak of dragers die passen op de achterklep van je auto. Ook maken we hierin onderscheid tussen 7-polige dragers of 13-polige dragers. Deze polen geven de gebruiker de mogelijkheid om alle functies van de auto nog te kunnen gebruiken, zoals het achterlicht en de knipperlichten. Uiteraard doorstaan alle modellen een test. Bij het kopen van een fietsendrager die geschikt is voor 3 fietsen moet je letten op een aantal belangrijke zaken, een verkeerde keuze in namelijk snel gemaakt. Fietsendragers voor 3 fietsen zijn er namelijk in velerlei soorten en maten. Onder de dragers is de trekhaakdrager de meest populaire variant, omdat deze -de naam verraad het al- op de trekhaak gemonteerd wordt. Vervolgens kunnen door middel van handige frameklemmen de fietsen op de fietsendrager voor 3 fietsen worden gemonteerd. Doordat dit type drager op de trekhaak wordt gemonteerd is het eigenlijk de enige drager die écht geschikt is voor het vervoeren van zware fietsen, zoals e-bikes en zwaardere mountainbikes.

Verschillende merken

Fietsendragers die geschikt zijn voor 3 fietsen zijn er van verschillende merken. Ieder merk heeft weer een eigen unieke draai aan het ontwerp van de drager gegeven. Mooie merken zijn, onder andere:

Bij het kopen van een fietsendrager voor 3 fietsen is het belangrijk dat je als koper let op welk type fiets je gaat gebruiken. Ook is het voor veel mensen belangrijk dat de drager kan kantelen, dit zorgt voor meer comfort tijdens het afladen en opstellen van de fietsen. Ook blijft hierdoor de kofferbak nog toegankelijk; bij fietsendragers voor 3 fietsen is dit niet altijd gebruikelijk.