Urban Arrow

(1) 1 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Urban Arrow Bakfiets

De Urban Arrow is de meest luxe bakfiets. De Urban Arrow heeft alle voordelen van een bakfiets, zonder de nadelen. Hoewel je dit terugziet in de prijs zal je er geen spijt van krijgen wanneer je vaak met de bakfiets door de stad heen toert. De afwerking is van zeer hoge kwaliteit en er is gebruik gemaakt van de beste materialen. Er zijn 3 verschillende varianten te verkrijgen; de Shorty, de Family en de Cargo. Momenteel bieden wij de Urban Arrow Family aan.

Urban Arrow Family

De Urban Arrow Family is van zeer licht materiaal gemaakt. Dit zorgt voor een zeer goede wendbaarheid. Ook het zwaartepunt ligt een stuk lager dan bij andere bakfietsmodellen. Ook dit heeft weer het voordeel dat de balans en wendbaarheid een stuk beter zijn.

De family is speciaal ontworpen voor moeders en vaders met kinderen. Er is extra aandacht aan veiligheid besteed. De shockproof eigenschappen maken dat de bakfiets goed tegen een stoot kan en de hydraulische schijfrem zorgt voor een snelle remprestatie. Super veilig voor in de chaotische binnenstad van bijvoorbeeld Amsterdam. Als je wil kan je verder uitbreiden door middel van accessoires.

Elektrische ondersteuning.

Trappen zwaar? Nee hoor. De combinatie van materiaal (aluminium) en elektrische ondersteuning maakt dat fietsen op dit model super makkelijk gaat. De Bosch Active motor zorgt voor ondersteuning tot 25 km per uur en is uitgerust met anti-lek banden. Op een volledige accu kan je tot 50 kilometer gebruik maken van de elektrische ondersteuning. Hier kunnen de meeste mensen een hele week hun kinderen mee van en naar school brengen.

Reviews

De reviews voor dit mooie merk en specifieke model spreken voor zich. Gebruikers vinden het zeer fijn dat er een tweede bankje in de bak te plaatsen is waardoor je tot wel 4 kinderen kan vervoeren! Ook wordt de Arrow geroemd om de meegegeven specificaties. Vaak worden deze rooskleuriger vastgesteld dan de werkelijkheid. Hier is dat zeker niet het geval. Een accurange van 50 kilometer is dan ook echt haalbaar. Als je echt op zoek bent naar een topmodel bakfiets die lekker licht is en een goede wegligging heeft dan is dit model ideaal!