Trek fietsen (1)

(1) 1 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Trek fietsen

Waarom met minder tevreden zijn? Trek doet altijd overal een schepje bovenop! Niet voor niets dat dit merk zoveel in beeld komt tijdens de Tour de France en andere grote wielersport wedstrijden. Zowel op de racefiets als op de mountainbike is Trek heer en meester. Iedereen die fietst om te genieten van de sport, de omgeving en het buiten zijn is gebaat bij een goede Trek fiets. Wie de beste geometrie zoekt, de minste luchtweerstand of het fijnst dempende frame komt al snel uit bij Trek. Met een Trek fiets haalt u het maximale uit uw hobby of het nu puur recreatief fietsen is of professioneel. Voor elk niveau is een passend model te vinden! De klik met mooi materiaal ervaart u direct wanneer u op een van de vele sportieve Trek fietsen stapt!

Trek e-bikes

Trek heeft bij Fietsenwinkel.nl een breed aanbod van fietsen met o.a. mountainbikes, racefietsen, hybride fietsen en zelfs enkele stadsfietsen. Maar de Trek elektrische fiets serie, het meesterwerken van de fabrikant zijn de Trek LM400+ en de TM400+ welke duidelijk onderscheidend zijn door hun sportieve achtergrond. Kijkt u zeker eens naar deze serie bij het oriënteren naar een elektrische fiets. Naast de nieuwste techniek, krijgt u tevens de best doordachte geometrie en een fiets waar geen grammetje teveel aan zit! Dat fietst wel zo lekker!

Andere Trek fietsen

Trek heeft diverse bekende series fietsen ontwikkeld, hier ziet u een lijstje met diverse Trek modellen.