• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Transportfietsen damesfiets

Dames transportfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Transportfiets dames

Naar je werk, boodschappen doen, de kinderen naar school brengen. Of zelf naar school gaan. De moderne vrouw heeft het tegenwoordig vaak druk. Als je bijna alles op de fiets doet, wil je natuurlijk een fiets hebben die echt alles aan kan. Met een dames transportfiets heb je altijd een stoere fiets te pakken die wel tegen een stootje kan.

Eigenschappen transportfiets dames

Transport fietsen voor dames krijgen hun kenmerkende uiterlijk door het handig rek voorop de fiets. Zo kan je jouw grote tas eenvoudig op de voordrager vervoeren. Naast de typische voordrager beschikt een dames transportfiets over nog een aantal kenmerkende eigenschappen.

Belangrijkste kenmerken dames transportfiets

  • Vaak voorzien van zowel voordrager als achterdrager
  • Van extra stevige kwaliteit
  • Vaak voorzien van een stuurslot zodat bagage afnemen geen probleem zal zijn
  • Stoer uiterlijk
  • Voordrager goed te combineren met een stoere mand
  • Ideale fiets voor het vervoeren van veel spullen
  • Comfortabele houding tijdens het fietsen

Comfortabel fietsen

Dat een dames transportfiets van stevigere kwaliteit is dan, bijvoorbeeld een simpele stadsfiets, wilt niet meteen zeggen dat je er onhandiger mee fietst of dat het zwaarder trapt. Waar je wel op moet letten bij het aanschaffen van een dames transportfiets is dat deze anders fietst dan een “normale stadsfiets”. Dit komt doordat het zwaartepunt bij deze fietsen zich op een ander punt bevindt. Vooral wanneer je een mand op je voordrager plaats, moet je er rekening mee houden dat het zwaarder wordt om het stuur te draaien. Een transportfiets is meestal wel zwaarder dan een “normale stadsfiets”. Wil je toch licht blijven trappen? Kies dan voor een vrouwelijke transportfiets met versnellingen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een elektrische transportfiets te kiezen. Zo blijf je zelfs met een zware lading altijd licht trappen.

Voldoende keuzemogelijkheid

Kies je voor dit type fiets dan kun je bij Fietsenwinkel.nl uit een hoop verschillende fietsen kiezen. Op zoek naar een transportfiets dames maat 28 inch? Dan ben je bij Fietsenwinkel.nl op het juiste adres. Wij beschikken namelijk over mooie dames transportfietsen van diverse merken:

Ook kun je kiezen uit diverse modellen en vele kleuren. Zo is er altijd wel een aanbieding dat bij jou past! Bovendien bestaan er binnen één serie vaak verschillende modellen. Zo kun je bijvoorbeeld bij een transportfiets voor dames van Gazelle vaak kiezen uit een model met 3 versnellingen en een model met 7 versnellingen. Zo bepaal je helemaal zelf hoe luxe je wilt fietsen.

Advies

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag advies bij het kiezen van een transportfiets voor dames? Neem dan contact op met onze experts. Zij helpen jou graag met al jouw vragen en geven graag advies. Zo weet je zeker dat je een fiets kiest die perfect bij jou past!

Producten vergelijken