Sparta Lola Jo

(4) 4 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

De Sparta Lola Jo: lekker eigenzinnig!

Het fraaie design, de vrolijke kleuren en een sterk frame met stevige voor- en achterdrager maken van de Lola Jo transportfiets een ideale stadsfiets waarmee u stijlvol en sierlijk door de stad toert. De Lola Jo is een robuuste en praktische fiets, met een wel heel opvallend uiterlijk! Het retro zadel en de klassieke dingdong-bel maken deze elegante fiets helemaal compleet.

Sparta Lola Jo uitvoeringen

De Sparta Lola Jo collectie bestaat uit verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor een gewoon model met 3 of 7 versnellingen, maar er bestaat ook een elektrische variant van de Lola Jo. Deze Sparta Lola Jo elektrische fiets combineert de goede eigenschappen van het gewone model (stevig, praktische en stijlvol) met het comfort van een elektrische fiets. Wie zegt dat een elektrische fiets alleen iets is voor mensen die lange toertochten gaan maken? De elektrische Lola Jo is hip en comfortabel en maakt een elektrische fiets ook aantrekkelijk voor modebewuste jongeren.

Kijk dus snel hierboven om te zien welke Sparta Lola Jo het beste bij u past!

Sparta Lola Jo kopen?

U kunt de Sparta Lola Jo natuurlijk gewoon online kopen. Bij ons heeft u de Sparta Lola Jo, dankzij onze laagste prijsgarantie, gegarandeerd voor de laagste prijs in huis. Daarnaast bieden we u gewoon alle nodige service en houden we u op de hoogte als u fiets onderhoud nodig heeft. Kortom een fiets online kopen is absoluut een goede keuze tegenwoordig!