Sensa Romagna

(3) 3 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Sensa is een Nederlands fietsenbedrijf dat zich vooral richt twee fietsgroepen: De racefietsen en mountainbikes. Een van de resultaten die hieruit voortvloeit is de Sensa Romagna familie. De Romagna familie bestaat uit verschillende modellen: de Special en de Custom. Zoals de Custom al zegt, is er hier een keuzemogelijkheid. U kunt hier kiezen tussen drie verschillende versnellingssystemen.

De Sensa Romagna fietsen zijn erg licht, uitgerust met een licht aluminium frame en vooral geschikt voor de lange vlakke tours. Echter geeft de Romagna u ook het vermogen om lekker te klimmen in de bergen. Door het zeer lage gewicht (onder de 10 kilo), hoeft u geen extra gewicht mee omhoog te dragen.

Binnen de Romagna familie is er ook keuze tussen compact modellen en triple modellen. U kunt de Romagna dus helemaal naar uw hand zetten, zodat u optimaal voorbereid aan uw race begint.