Altijd de laagste prijs
89% tevreden klanten in januari

Roetz fietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Roetz bikes

Roetz fietzen is een nieuw Nederlands merk dat heel erg duurzaam is. Waarom dan? Vraag je jezelf misschien af. Fietsen is toch zowiezo al duurzaam? Ja dat klopt. Alleen Roetz fietsen worden ook nog eens duurzaam geproduceerd. Hiervoor is speciaal de 'Roetz Fair Factory' opgericht. In Nederland worden er jaarlijks duizenden fietsen gedumpt, of verwijderd door de gemeente en niet meer opgehaald. Heel erg zonde en zeker niet milieuvriendelijk. Roetz fietsen gebruikt onderdelen en frames van deze fietsen om er nieuwe modellen van te maken. Hierdoor heb je gegarandeerd een eerlijke fiets voor een mooie prijs. Met een Roetz bike koop je niet alleen een vervoersmiddel maar een ervaring.

Roetz Fair Factory

De Fair factory is de plek waar alle Roetz fietsen worden gemaakt en samengesteld. En dat gaat veel verder dan het hergebruiken van materialen. Ook achter de mensen in de fabriek van Roetz fietsen zit een mooi verhaal. Een team van ervaren professionals wordt namelijk ondersteund door personeel met weinig perspectieven op de arbeidsmarkt. De ervaren begeleiding die ze krijgen zorgt ervoor dat er niks ten koste gaat van de kwaliteit. Aan de andere kant hebben veel van deze werknemers een bijzonder goed gevoel voor detail. De kleinste oneffenheden of foutjes worden hierdoor opgelost waardoor elke klant op een perfecte Roetz bike kan rijden.

Verschillende kleuren en modellen

Hoewel de collectie niet zo groot is als die van bekende A-merken zijn er wel verschillende kleuren en modellen beschikbaar. De Roetz vigour+ en de Road special zijn voordelen van mooie Roetz fietsen. De kleuren zijn niet heel fel. Je moet er wel echt van houden aangezien er voorlopig alleen matte kleuren beschikbaar zijn. Er zijn ook E-bikes van Roetz fietsen beschikbaar maar deze bieden wij nu nog niet aan. Wil je een Roetz fiets kopen? Dat kan heel makkelijk op onze website. Je profiteert altijd van gratis levering. Bekijk de reviews van anderen om een goed beeld te krijgen van dit unieke en vriendelijke merk.

Producten vergelijken