Popal Omafietsen

(1) 1 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Popal Omafietsen

De Popal Omafiets is een vlotte, maar traditionele fiets en is ideaal voor alledaagse ritten. Deze omafiets is prima geschikt voor gebruik in de drukke stad en kenmerkt zich door de rechte zithouding, het herkenbare frame en de retro uitstraling. Geschikt voor jong en oud! De omafiets heeft een stijlvol urban design, waarop u zeker gezien mag worden. Een omafiets is lekker onderhoudsarm en hoeft ook echt niet duur te zijn. De omafietsen van Popal zijn stuk voor stuk goed betaalbaar en robuust van kwaliteit. Bekijkt u bijvoorbeeld eens het volgende model:

Dus bent u op zoek naar een betaalbare, maar tegelijk ook een trendy omafiets? Dan vindt u binnen de collectie van Popal op Fietsenwinkel.nl ongetwijfeld wat u zoekt! Bekijkt u hierboven eens onze modellen!