Multicycle Elektrische Fietsen (6)

(6) 6 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Multicycle Elektrische fietsen

Met een elektrische fiets van het merk Multicycle, weet u zeker dat u een kwalitatieve fiets in huis haalt. De Multicycle elektrische fietsen zorgen er niet alleen voor dat u lekker ontspannen kunt fietsen, maar zijn ook erg stijlvol. Multicycle heeft oog voor detail en staat bekend om hoogwaardige elektrische fietsen. Binnen de grote collectie van Multicycle zijn er veel verschillende fietsen, ieder met hun eigen elektrische systemen. Alle elektrische fietsen van Multicycle zijn voorzien van een Bafang motor. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

Elektrische stadsfietsen en hybride fietsen

Daarnaast kunt u een keuze maken uit elektrische stadsfietsen of elektrische hybride fietsen. Op deze manier kiest u altijd een elektrische fiets die past bij uw wensen en gebruik. Kiest u juist voor veel versnellingen of is het type rem voor u belangrijk. Met Multicycle is er kortom altijd een elektrische fiets die bij u past.

Dus bent u op zoek naar een comfortabele elektrische fiets, die berust op echte Nederlandse vakmanschap? Dan vindt u binnen de collectie van Multicycle op Fietsenwinkel.nl ongetwijfeld wat u zoekt! Bekijkt u hierboven eens onze modellen!