• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Fatbikes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een fatbike?

Fatbikes zijn normale mountainbikes met enorme banden. De grote banden hebben naast een leuke uitstraling ook voordelen voor tijdens het fietsen. Zo is het bijvoorbeeld niet nodig om een fatbike te voorzien van vering. Door de hoeveelheid lucht in de fatbike banden vangen deze de klappen op die de vering normaal zou incasseren. En door het grotere bandoppervlak en meer contact met de grond beschik je over veel meer grip.

Voordelen

Door de grotere en ook bredere band beschik je over meer grip op alle ondergronden. Zo is het ook goed mogelijk om over bijvoorbeeld sneeuw of zand te rijden. Dit maakt het dan ook meer dan waard om een fatbike in Nederland te kopen. Zo kan je makkelijk met jouw fatbike door de Nederlandse duinen crossen of door een bos. Het Nederlandse landschap leent zich dus uitstekend voor het gebruik van een fatbike. fatbike kopen Is fietsen op zand of in de duinen te zwaar voor jou? Zijn de hellingen in de duinen net te steil? Kies dan voor een elektrische fatbike, hiermee beschik je over net dat extra beetje vermogen. De elektrische motor ondersteunt jou waar dat nodig is en geeft jou de mogelijkheid om het langer vol te kunnen houden en dus meer te genieten.

Een fatbike kopen, waarom?

Met de hoeveelheid zandstranden, bossen en mountainbike koersen waarover wij in Nederland beschikken, is een fatbike geen slechte keuze. De fiets biedt een nieuwe ervaring op het gebied van mountainbiken en fietsen in het algemeen. De unieke ervaringen van de grotere band is iets wat je alleen met een fatbike kan ervaren. De keuze voor een elektrische of niet elektrische fatbike is afhankelijk van in welk gebied je wil gaan fietsen. Wanneer je van plan bent te gaan fietsen in heuvelachtig gebied dan is het zeker een aanrader om te kiezen voor een e-fatbike. Momenteel bieden wij dit type fiets aan van onder andere Scott en Cube.

Advies nodig?

Heb je vragen over fatbikes of mountainbikes in het algemeen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden of jou te verzien van professioneel advies.
Producten vergelijken