Meisjesfietsen

Meisjesfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meisjesfiets kopen

Iedereen kan zijn of haar eerste fiets nog wel herinneren. Een mooie, schattige meisjesfiets is iets waar ieder meisje van droomt! Na het uitpakken wil ze dan maar 1 ding: de nieuwe fiets aan haar vriendinnetjes laten zien! Ziet u uw kleine meid al gaan op die mooie prinsessenfiets? Hoewel kinderen hun fiets lief hebben, gaan ze niet altijd even zuinig om met hun fiets. Derhalve moet iedere meisjesfiets tegen een stootje kunnen. En omdat fietsers en kinderen in het bijzonder kwetsbare verkeersdeelnemers zijn, is het van belang dat de fietsjes aan de strengste veiligheidseisen voldoen. De kleinste maten zijn daarom ook altijd voorzien van een terugtraprem en zijwieltjes. Uiteraard met een gesloten kettingkast zodat er geen vingertjes tussen de ketting kunnen komen.

Meisjesfietsen in alle maten

Op Fietsenwinkel.nl vindt u een grote verscheidenheid aan topmerken, maar bij ieder merk en ieder model, ziet u ook weer verschillende maten terug. Dit maakt het nog wel eens overzichtelijk. Om u in uw zoektocht naar de perfecte meisjesfiets te ondersteunen, hebben we bij iedere maat aangeven welke leeftijdsgroep er op past.

Mocht u nu niet zeker weten of uw kroost op een bepaalde fiets past, neem dan vooral even contact met ons op! Is je meisje nog te klein voor een normale fiets, dan is een loopfiets een optie.

Reviews

Bekijk onze reviews om te zien wat anderen zeggen over onze fietsen voor meisjes. Meer dan 5000 klanten hebben inmiddels hun mening over onze webshop gegeven. Naast onze webwinkel hebben we ook meer dan 30 vestigingen verspreid over heel Nederland!

Producten vergelijken