Loekie Fietsen

(3) 3 producten gevonden
Loekie fiets

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Loekie fietsen

Met een Loekie fiets ben je echt Lucky! Voor de allerkleinste fietsers onder ons is de Loekie fiets een perfecte partner om voor het eerst de fietspaden mee te bedwingen. Of dat nou met of zonder zijwieltjes is en op een piraten of een prinsessenfiets: met een Loekie fiets kan je echt alle kanten op! Loekie fietsen heeft verschillende soorten kinderfietsen. Zo zijn er Loekie jongensfietsen, Loekie meisjesfietsen maar u kunt ook kiezen voor een Loekie step, een Loekie duwfiets of een Loekie loopfiets. 

Loekie fiets kopen

Fietsenwinkel.nl heeft een breed assortiment van Loekie kinderfietsen variërend van 12 tot 22 inch. Bij elke Loekie fiets kunt u verwachten dat hij wel tegen een stootje kan en dat hij zeer veilig is. Kijk dus snel bij het Loekie aanbod om te zien welke Loekie fiets het beste bij uw zoon of dochter past en bestel hem veilig en makkelijk op Fietsenwinkel.nl.