• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Kinderfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderfiets kopen

Iedereen kan zich nog wel het moment herinneren dat er voor het eerst zonder zijwieltjes en steun van vaders of moeders gefietst kon worden; een magisch moment! Laat jouw zoon of dochter dit moment ook meemaken met het enorme assortiment kinderfietsen van Fietsenwinkel.nl. Bij ons vindt je altijd een kinderfiets die bij jouw kind past. Tegenwoordig is iedere kinderfiets extra veilig, zodat jij je zoon of dochter met een gerust hart rond kunt laten fietsen.

Goedkope kinderfiets

Kinderen groeien snel, en daarom begrijpen we dat je niet teveel geld wil uitgeven. Voor je het weet zijn ze de fiets al ontgroeid. Gelukkig kan je ook een goedkope kinderfiets kopen bij ons. Wij bieden alleen maar a-merken aan in onze webshop. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat een goedkope kinderfiets van mindere kwaliteit is. Je mag van ons altijd de beste service verwachten die je van ons gewend bent. Vragen over een goedkope kinderfiets? Bel ons!

Leren fietsen doet je kleine op een kinderfiets

Iedereen heeft het moeten leren en we hebben allemaal op zo'n klein fietsje rond gescheurd. Er zijn 4 tips bij het leren fietsen:

  • Begin met een loopfiets
  • Tijdens het fietsen af en toe los laten, zodat ze ongemerkt ervaren hoe het is om zonder ondersteuning te fietsen
  • Gebruik een kleiner fietsje als je kind moeite heeft met leren fietsen
  • Laat je kind zonder het te vertellen zonder zijwieltjes fietsen, of stel ze hoger af zodat je kind niet constant steun heeft

Online bestel je nu eenvoudig de kinderfiets die precies bij je kind past. Er is een ruime keuze en voor ieder segment is wel een kinderfiets te verkrijgen.

Een kinderfiets voor ieder kind

Hierboven vind je het assortiment van onze jongensfietsen en meisjesfietsen in alle soorten, maten en kleuren. Maak een keuze en selecteer die favoriete kinderfiets! We hebben kinderfietsen van o.a. de merken Gazelle, Cube, Scott, en Cortina. Er is ook een selectie gemaakt op maat, zodat je een duidelijk overzicht kunt oproepen per inch-maat, waarbij je dan enkel de fietsen ziet waarop jouw kind uit de voeten kan. Een van de populaire maten zijn de kinderfietsen van 14 inch.

Kinderfiets aanbieding

Wij zijn met onze prijzen al een van de goedkoopste aanbieders van Nederland, hierdoor kunnen we vaak niet nog meer onder de prijs zitten omdat deze al het laagst is. Toch zijn er af en toe periodes dat we nog meer mogen stunten. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van een kinderfiets aanbieding. Een kinderfiets aanbieding kan gelden op een specifiek merk maar kan ook geldig zijn voor alle kinderfietsen. Op zoek naar een kinderfiets aanbieding? Wij hebben het! 

Producten vergelijken