Kinderfietsen - 16 inch (2)

(2) 2 producten gevonden
Kinderfiets 16 inch

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Wilt u uw kind van ongeveer 5 jaar oud graag een plezier doen en er tegelijkertijd voor zorgen dat u zeker weet dat u zich qua veiligheid geen zorgen hoeft te maken? Dan is een kinderfiets 16 inch van Fietsenwinkel.nl precies wat u zoekt. Op deze pagina vindt u een brede selectie voor het kind dat de wereld begint te ontdekken en voor zowel een jongensfiets 16 inch als een meisjesfiets 16 inch kunt u hier terecht. Tevens kunt u in het linker menu makkelijk filteren.

Onze kinderfietsen zijn voorzien van verschillende veilige eigenschappen zoals een stevig frame, reflectoren en afneembare zijwieltjes. Daarnaast zijn ze stevig en mooi vormgegeven. Het dagelijkse ritje naar school is met een van onze jongens- of meisjesfietsen geen enkel probleem. Kortom, de ideale kinderfiets vindt u hier online!