Kinderfietsen - 16 inch

(1) 1 producten gevonden
Kinderfiets 16 inch

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

16 inch kinderfietsen

Wilt u uw kind van ongeveer 5 jaar oud graag een plezier doen en er tegelijkertijd voor zorgen dat u zeker weet dat u zich qua veiligheid geen zorgen hoeft te maken? Dan is een kinderfiets 16 inch van Fietsenwinkel.nl precies wat u zoekt. Op deze pagina vindt u een brede selectie voor het kind dat de wereld begint te ontdekken en voor zowel een jongensfiets 16 inch als een meisjesfiets 16 inch kunt u hier terecht. Tevens kunt u in het linker menu makkelijk filteren.

Onze kinderfietsen zijn voorzien van verschillende veilige eigenschappen zoals een stevig frame, reflectoren en afneembare zijwieltjes. Daarnaast zijn ze stevig en mooi vormgegeven. Het dagelijkse ritje naar school is met een van onze jongens- of meisjesfietsen geen enkel probleem. Kortom, de ideale kinderfiets vindt u hier online!

kinderfiets 16 inch

Jongensfiets 16 inch

Veel jongens houden van stoere fietsen. En voor een gave jongensfiets 16 inch biedt Fietsenwinkel.nl uitkomst. Tientallen modellen van topmerken als Popal, Loekie en Alpina. In de 2018 modellen zien we kleuren als legergroen en donkerblauw veel terugkopen. Ondanks het aanbod van A-merken zit je ook goed voor de aanschaf van een goedkope jongensfiets van 16 inch. Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie van Nederland aan. Dit wordt elke dag gecheckt en is een belangrijk onderdeel van onze service. Een tevreden klant is ten slotte een terugkerende klant. Heb je specifieke vragen over onze 16 inch jongensfietsen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

16 inch jongensfiets

Meisjesfiets 16 inch

Elke meid wil een eigen fiets. Gelukkig bieden wij tientallen modellen aan, ook als je op zoek bent naar een meisjesfiets 16 inch. Roze, lichtblauw, glitters, patronen, alles is mogelijk. Profiteer van het grootste assortiment 16 inch meisjesfietsen. Bestel je vandaag? Dan heb je in veel gevallen de fiets morgen al in huis. Weet je niet zo goed of 16 inch de juiste maat is? Gebruik dan onze frame maat tool. Of chat met ons personeel. Zij hebben veel kennis van al onze artikelen, ook over een meisjesfiets van 16 inch!

meisjesfiets 16 inch