Altijd de laagste prijs
89% tevreden klanten in januari
Kinderfiets 16 inch

Kinderfietsen - 16 inch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

16 inch kinderfietsen

Wil je jouw kind van ongeveer 5 jaar oud graag een plezier doen en er tegelijkertijd voor zorgen dat je zeker weet dat jij je qua veiligheid geen zorgen hoeft te maken? Dan is een kinderfiets 16 inch van Fietsenwinkel.nl precies wat je zoekt. Op deze pagina vind je een brede selectie voor het kind dat de wereld begint te ontdekken en voor zowel een jongensfiets 16 inch als een meisjesfiets 16 inch kun je hier terecht. Tevens kun je in het linker menu makkelijk filteren.

Onze kinderfietsen zijn voorzien van verschillende veilige eigenschappen zoals een stevig frame, reflectoren en afneembare zijwieltjes. Daarnaast zijn ze stevig en mooi vormgegeven. Het dagelijkse ritje naar school is met een van onze jongens- of meisjesfietsen geen enkel probleem. Kortom, de ideale kinderfiets vind je hier online!

Jongensfiets 16 inch

Veel jongens houden van stoere fietsen. En voor een gave jongensfiets 16 inch biedt Fietsenwinkel.nl uitkomst. Tientallen modellen van topmerken als Cortina en Cube. In de 2018 modellen zien we kleuren als legergroen en donkerblauw veel terugkopen. Heb je specifieke vragen over onze 16 inch jongensfietsen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Meisjesfiets 16 inch

Elke meid wil een eigen fiets. Gelukkig bieden wij tientallen modellen aan, ook als je op zoek bent naar een meisjesfiets 16 inch. Roze, lichtblauw, glitters, patronen, alles is mogelijk. Profiteer van het grootste assortiment 16 inch meisjesfietsen. Bestel je vandaag? Dan heb je in veel gevallen de fiets morgen al in huis. Weet je niet zo goed of 16 inch de juiste maat is? Gebruik dan onze frame maat tool. Of chat met ons personeel. Zij hebben veel kennis van al onze artikelen, ook over een meisjesfiets van 16 inch!

Producten vergelijken