Altijd de laagste prijs
92% tevreden klanten in december

14 inch kinderfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderfietsen voor elke maat

Een 14 inch kinderfiets is een must-have voor ieder kind. Het moment dat je zonder steun van jouw vader of moeder kon fietsen; een magisch moment dat iedereen zich wel kan herinneren! Bij Fietsenwinkel.nl hebben wij een groot assortiment kinderfietsen, waaronder de 14 inch kinderfietsen. Een 14 inch kinderfiets is meestal de eerste échte fiets waarop jouw kind leert fietsen!

Kenmerken van een 14 inch kinderfiets

De 14 inch kinderfietsen zijn er in allerlei leuke thema’s met opvallende kleuren. De 14 inch fietsen voor jongens 14 inch hebben een stoer ontwerp: een donkere en snelle look. De meisjes kunnen leren fietsen op een 14 inch fiets met een elegante en vrouwelijke look waarbij zelfs vaak knuffels en speeltjes meegenomen kunnen worden in een meegeleverd fietstasje of fietsmandje. Verder zijn alle fietsen uitgerust met zijwieltjes en hebben ze een veilig ontwerp met een steve frame. Inclusief een gesloten kettingkast en achteruittraprem geven wij jouw kind optimale veiligheid.

Tips: leren fietsen

  • Begin met een loopfiets, hierop leert jouw kind evenwicht bewaren
  • Een kinderfiets met zijwieltjes is de tweede stap, hierop leert jouw kind trappen
  • Genoeg evenwicht en beheersing? Fietsen maar!

Kinderfiets 14 inch: Welke lengte en leeftijd?

Een 14 inch kinderfiets is geschikt voor kinderen van ongeveer 3 tot en met 5 jaar oud. In de meeste gevallen komt dit overeen met een lichaamslengte van 94 cm tot 112 cm. Weet je niet zeker welke maat geschikt is voor jouw kind? Ons team van kinder fietsen experts staat klaar om jou te helpen!

Producten vergelijken