14 inch kinderfietsen

(2) 2 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

14 inch kinderfiets

Een 14 inch kinderfiets is een must-have voor ieder kind. Het moment dat je zonder steun van jouw vader of moeder kon fietsen; een magisch moment dat iedereen zich wel kan herinneren! Bij Fietsenwinkel.nl hebben wij een groot assortiment kinderfietsen, waaronder de 14 inch kinderfietsen. Een 14 inch kinderfiets is meestal de eerste échte fiets waarop jouw kind leert fietsen!

Kenmerken van een 14 inch kinderfiets

De 14 inch kinderfietsen zijn er in allerlei leuke thema’s met opvallende kleuren. De 14 inch fietsen voor jongens 14 inch hebben een stoer ontwerp: een donkere en snelle look. De meisjes kunnen leren fietsen op een 14 inch fiets met een elegante en vrouwelijke look waarbij zelfs vaak knuffels en speeltjes meegenomen kunnen worden in een meegeleverd fietstasje of fietsmandje. Verder zijn de fietsen altijd voorzien van zijwieltjes en hebben ze een veilig ontwerp door het stevige frame, de gesloten kettingkast en de achteruittraprem.

Tips: leren fietsen

  • Begin met een loopfiets, hierop leert jouw kind evenwicht bewaren
  • Een kinderfiets met zijwieltjes is de tweede stap, hierop leert jouw kind trappen
  • Zonder zijwieltjes? Oefen met één trapper zodat jouw kind gewend raakt met de trappers en oefent met evenwicht maar nog steeds met een voet kan meetrappen op de grond
  • Laat af en toe tijdens het leren fietsen zonder zijwieltjes even los om jouw kind te laten ervaren hoe het is om zelf, zonder ondersteuning, te fietsen
  • Genoeg evenwicht en beheersing? Fietsen maar!
  • Kinderfiets 14 inch: Welke lengte en leeftijd?

    Een 14 inch kinderfiets is geschikt voor kinderen van ongeveer 3 tot en met 5 jaar oud. In de meeste gevallen komt dit overeen met een lichaamslengte van 94 cm tot 112 cm. Weet je niet zeker welke maat geschikt is voor jouw kind? Ons team van kinder fietsen experts staat klaar om jou te helpen!