Giant Fietsen

(99) 99 producten gevonden
Giant
  • ✓ Staat voor het maken van betere fietsen
  • ✓ High-end aluminium frame
  • ✓ Voor ieder fietsavontuur

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 9
GOED!
650 klanten hebben een review geschreven op Trustpilot. Bekijk ze hier.

Rooster Lijst

Pagina:
  1. 1
  2. / 9

Verwacht bij Giant fietsen geen vrolijke kleurtjes en hippe designs, want bij Giant draait het om de laatste technologieën en prestatie. Het is het doel van Giant om iedereen weer het plezier van fietsen te laten herontdekken en fietsen te designen die bij iedere fietser het beste naar boven halen. Dit merkt u direct wanneer u op een van de vele sportieve Giant fietsen stapt!

Giant e-bikes

Giant heeft bij Fietsenwinkel.nl een breed aanbod van fietsen met o.a. mountainbikes, racefietsen, hybride fietsen en stadsfietsen. Maar de Giant elektrische fiets serie, het paradepaardje van de fabrikant heet de Giant Twis en wordt gekenmerkt door het sportieve karakter. U doet er verstandig aan deze serie eens goed te bekijken, want naast de gratis bezorging, krijgt u er tevens twee accu's bij, waardoor de actieradius verdubbeld wordt!

Giant fietsen reviews

De Giant fietsen van Fietsenwinkel.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8, gebaseerd op 205 klantbeoordelingen. De prijzen van de Giant fietsen variëren van €329.00 tot €2.799.00.