• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Giant Chill

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ook in 2014 brengt de Giant weer de Chill familie op de markt. De populaire Chill familie biedt u een simpele maar toch zeer complete stadsfiets. Robuust en toch licht dankzij het aluminium frame, voorzien van een sterk AXA Solid XL slot. Binnen de familie zijn er drie verschillende modellen: CS 1, CS 2 en de CS 3. Deze zijn alle drie zowel in heren als dames model beschikbaar.

Giant Chill modellen

De Chill stadsfietsen bieden u een simpele fiets waarmee u prettig en comfortabel rond kan fietsen. Zo heeft de CS 1 bijvoorbeeld nog een geveerde zadelpen toegevoegd, om uw comfort tijdens het fietsen te verhogen. Buiten ritjes als school of werk, zijn de fietsen van de Chill familie ook stevig genoeg om extra gewicht op te vangen, dankzij de sterke, solide bagagedrager.

Zoekt u dus een simpele stadsfiets die toch wat extra te bieden heeft, dan is de Giant Chill familie het bekijken waard. Door de drie modellen kunt u een keuze maken die het beste bij u past. U bent er dan zeker van dat u de weg gaat met de fiets die helemaal bij u past.

De prijzen binnen de Giant Chill familie variëren tussen 499 euro en 749 euro.

Producten vergelijken