Giant Elektrische fiets

Giant Entour e-bikes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Giant Entour E+

De prijswinnende Giant Entour E+ is de populairste elektrische stadsfiets van Giant. De Entour combineert zijn prettige rijeigenschappen met een stijlvol design. Dankzij de 7 versnellingen in combinatie met de gesloten kettingkast is deze e-bike onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn de elektrische fietsen in deze serie comfortabel door de brede banden en de geveerde voorvork en zadelpen. Hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat deze e-bike altijd snel en veilig tot stilstand komt.

De combinatie van deze eigenschappen maken dat tijdens de ANWB e-bike test de Giant Entour bekroond is met een 8.0 in het segment middenklasse e-bikes tot €2.500.

Giant Syncdrive Core middenmotor met 50Nm

De elektrische fietsen in de Giant Entour serie zijn voorzien van een Giant Syncdrive Core middenmotor. Giant ontwikkeld deze motoren in samenwerking met Yamaha. Het koppel van 50Nm maakt de e-bikes in de Entour serie geschikt voor ritten in de stad en de vlakkere gebieden.

Wie graag langere fietstochten maakt hoeft niet te vrezen voor een lege accu. De Giant Entour heeft de mogelijkheid voor een accu-upgrade te kiezen tot 500Wh.

De modellen in de Giant Entour serie

De verschillende Giant Entour e-bikes zijn beschikbaar in een zowel een dames- als een herenmodel. De damesmodellen in de Entour serie hebben een lage instap die voor zowel dames als heren opstapcomfort biedt. Menig man fietst al met een lage instap, ook uit de Giant Entour serie.

Bekijk de modellen hieronder:

De Giant Entour E+ 1 heeft een eenvoudig LCD zwart/wit display op het midden van het stuur. Dankzij de 7 versnellingen schakelt de Entour E+ 1 soepel in iedere situatie.

Giant Entour E+ 1Dames

Giant Entour E+ 1 Heren

De Giant Entour E+ 0 is voorzien van een luxe kleurendisplay welke in het stuur is geïntegreerd. Daarnaast is deze voorzien van een Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf.

Giant Entour E+ 0 Dames

Giant Entour E+ 0 Heren

Giant entour review

Benieuwd naar de mening over de Giant Entour van andere klanten? Lees ook de reviews op de specifieke pagina van de Giant Entour e-bike, deze reviews zijn van klanten voor klanten. Zo heeft u de mening van de specialist en van andere e-bikers zoals u.

Producten vergelijken