Ghost fietsen

(1) 1 producten gevonden
Ghost

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Ghost fietsen

De Duitse fietsfabrikant Ghost is al jaren actief aanwezig in de mountainbike en racefiets scene. Ghost werkt dan ook samen met diverse bekende mountainbikers en wielrenners waarmee zij al diverse mooie titels binnengehaald hebben. Veel Enduro rijders zijn dan ook bekend met Ghost fietsen en full suspension modellen. Gelukkig is dit mooie merk nu ook in Nederland goed verkrijgbaar! Uiteraard kunt u ook voor Ghost fietsen goed terecht bij Fietsenwinkel.nl!

Ghost staat voor Duitse degelijkheid en precisie dat zie je en merk je meteen. Ghost werkt met mooie materialen en topkwaliteit onderdelen van grote merken als Fox, Shimano, SRAM en Rock Shox en dat is goed terug te zien in de verschillende modellen.

Ghost bikes zijn ahead of the game!

Elke sportfietser weet het, Ghost bikes zijn mooie fietsen! De innovaties en ervaring van de designers en teamrijders zijn terug te vinden in alle modellen. Stuk voor stuk goed doordacht en slim afgemonteerd.

Ghost fietsen zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

Bekijk hierboven ons assortiment Ghost fietsen en check de mooie prijzen!