Altijd de laagste prijs
90% tevreden klanten in november
Gazelle Moederfietsen

Gazelle Moederfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gazelle moederfiets

De Gazelle moederfiets is veilig, praktisch en zeer kindvriendelijk. Zo zijn deze fietsen voorzien van een comfortabel breed stuur en extra ruimte tussen het zadel en het kinderzitje aan het stuur. Verder zorgen de dubbele pootstandaard en het stuurblokkeringssysteem ervoor dat de fiets stabiel staat en u makkelijk de kinderen of boodschappen kan opladen. Het fietsen zal lekker licht gaan, door de eenvoudig te bedienen versnellingen. Dat wil iedere moeder op een zwaar beladen fiets toch? Uiteraard is de Gazelle mamafiets niet alleen voor mama's bedoeld, ook voor vaders met kinderen is dit sportieve en kwalitatieve model goed. Neem hieronder dus snel een kijkje bij de Gazelle Bloom, want zo heet de moederfiets van Gazelle, om te zien welke het beste bij u past! Misschien is de Gazelle Bloom met 28 inch banden wellicht de fiets voor u?

Gazelle moederfiets

Waarom een Gazelle mamafiets?

De vraag is eigenlijk waarom niet? Gazelle staat bekend om gebruik van zeer hoogwaardige materialen. Een Gazelle fiets gaat dan ook jarenlang mee. Dit model is speciaal gemaakt voor moeders die gewend zijn om door weer en wind met een kind te fietsen, eventueel nog met een zware boodschappentas bij de hand. Als dit beeld herkenbaar overkomt dan is dit zeker de ideale fiets. Daarnaast is dit type fiets ook een perfect instapmodel. Trappen, remmen, schakelen, alles gaat soepel en makkelijk. U zult dan ook geen problemen onderweg tegenkomen. Iets anders dan een Gazelle moederfiets?

Natuurlijk bieden wij in het assortiment der moederfiets een zeer complete selectie aan merken. Kijk eens op onze overzichtspagina zodat u de juiste keuze maakt voor uw nieuwe moederfiets, u wilt tenslotte de juiste keuze maken!

Producten vergelijken