Gazelle Miss Grace

Gazelle Miss Grace

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gazelle Miss Grace online kopen

Oh la la, zoek jij een stevige transportfiets die er ook nog eens erg hip en stijlvol uitziet? Je hoeft dan niet veel verder te zoeken dan de Gazelle Miss Grace serie! Naast de elegante looks blinken de Miss Grace’s namelijk ook uit in comfort en gebruik.

Populaire transportfiets

De Gazelle Miss Grace is een iconische transportfiets binnen het Gazelle merk, dit komt voornamelijk door het fraaie uiterlijk en het robuuste frame. Zo kun je met de stevige voordrager gemakkelijk een gewicht tot wel 15 kg meenemen op jouw fietstochten. Dit betekent dat je niet langer gevaarlijk hoeft te slingeren met tassen die aan het stuur hangen! Ook hebben de Gazelle Miss Grace series allemaal een dubbele standaard voor extra gemak bij het bevestigen van bagage op deze elegante transportfiets, deze zal namelijk niet zomaar omvallen. Verder is zijn de Gazelle Miss Grace modellen allemaal van een fijn stuurslot voorzien, ook dit werkt erg prettig, het voorkomt dat je stuur omslaat als je jouw bagage van de fiets neemt. Alle Gazelle Miss Grace modellen zijn uitgerust met een comfortabel Selle Royal Gipsy zadel, deze zorgt ervoor dat ook de langere ritten als zeer plezierig ervaren worden. Daarnaast kun je bij de Gazelle Miss Grace serie kiezen zelf bepalen hoe gemakkelijk jij weg wilt fietsen. Ga jij voor de Miss Grace met 3 Shimano Nexus naafversnellingen of met 7? Shimano Nexus is een welbekende en zeer betrouwbare schakel set. Ook voor een Gazelle Miss Grace met trapondersteuning kun je hier terecht!

Vlot onderweg met Gazelle Miss Grace

Ook voor de Gazelle Miss Grace zijn er elektrische varianten beschikbaar. Ben jij vaak wat langer onderweg? Of wil jij gewoon lekker een steuntje in de rug? Dan zijn er voor deze hippe transportfiets van Gazelle ook nog mooie Miss Grace e-bikes verkrijgbaar. Zowel met de Panasonic voorwielmotor als de Bosch trapasmotor kun jij elke rit aan! Als je met een zware tas of andere bagage onderweg bent dan is het wel zo fijn als je dat extra zetje krijgt om lekker vlot te kunnen fietsen. De elektrische varianten van de Gazelle Miss Grace zijn standaard uitgerust met een 300Wh accu, dit betekend dat je gemiddeld 55 km elektrisch kunt fietsen, ideaal voor ritjes naar school of werk dus! Mocht je toch nog wat langer willen toeren, dan zijn er ook accu upgrades beschikbaar voor deze mooie Gazelle fietsen. Wees niet bang dat de Gazelle Miss Grace haar modieuze uiterlijk verliest, de accu van de elektrische variant is netjes onder de bagagedrager geplaatst en de motor is bijna onzichtbaar in het voorwiel of bij de trapas verwerkt.

Gazelle Miss Grace modellen

Deze elegante transportfietsen van Gazelle zijn beschikbaar in verschillende frisse kleuren. Ook kun je bij een Gazelle Miss Grace een stoere krat of mooie mand bevestigen, op Fietsenwinkel.nl kun jij jouw perfecte mand of krat uitkiezen! Kijk hier dus snel verder naar alle modellen en laat je verleiden door de charme waar de Gazelle Miss Grace zo bekend om staat! Heb je vragen over één van de Gazelle Miss Grace modellen? Neem dan contact op met één van onze experts. Je kunt ze eenvoudig bereiken via de telefoon, e-mail of via onze handige live chat. Onze experts helpen jou graag met al jouw vragen!

Wil jij een andere transportfiets van Gazelle zien? Kijk dan in het overzicht voor een Gazelle transportfietsen.

Producten vergelijken