Gazelle Miss Grace

(6) 6 producten gevonden
Gazelle Miss Grace

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Oh la la, u zoekt een stevige transportfiets die er ook nog eens zeer charmant uitziet? U hoeft dan niet veel verder te zoeken dan de Gazelle Miss Grace serie! Naast het elegante voorkomen blinken de Miss Grace’s namelijk ook uit in comfort en gebruik.

Gazelle Miss Grace; allemans vriend

Zo kunt u met de stevige voordrager gemakkelijk een gewicht tot wel 15 kg meenemen op uw fietstochten. Dit betekent dat u niet langer gevaarlijk hoeft te slingeren met tassen die aan het stuur hangen! Daarnaast kunt u bij de Gazelle Miss Grace serie kiezen zelf bepalen hoe gemakkelijk u weg wilt fietsen. Gaat u voor de Miss Grace met 3 versnellingen of met 7? Ook voor een Gazelle Miss Grace met trapondersteuning kunt u hier terecht!

Deze elegante transportfietsen van Gazelle zijn beschikbaar in verschillende frisse kleuren. Kijk dus snel hieronder verder naar alle modellen en laat u verleiden door de charme waar de Gazelle Miss Grace zo bekend om staat!

Wil u een andere transportfiets van Gazelle zien? Kijk dan dan in het overzicht voor een Gazelle transportfiets.