Gazelle DutyNL

Gazelle DutyNL

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bent u op zoek naar een hippe transportfiets, dan bent u bij de Gazelle DutyNL op het juiste adres. De DutyNL heeft een stevig aluminium frame en wat bredere banden. Hierdoor fietst de DutyNL extra licht. Ook kunt u de DutyNL nog uitbreiden met een achterdrager en een rieten mand of krat. Over de verlichting hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Zowel voor als achter bent u verzekerd van langdurige verlichting door middel van de LED lampen.

Gazelle DutNL; transport meets comfort

Doordat deze transportfiets gemaakt is om meer bagage mee te dragen, is de Gazelle voorzien van een breed stuur en luxe zadel om de ritjes op de trendy DutyNL zo comfortabel mogelijk voor u te maken.
Met deze stoere transportfiets, haalt u een soepele en comfortabele fiets in huis waar u makkelijk al uw bagage op kwijt kunt. De Gazelle DutyNL is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren om de fiets helemaal de uwe te maken.

Als u toch een andere fiets wilt dan de Gazelle DutyNL, maar toch een fiets met een voordrager van Gazelle. Dan moet u even op de Gazelle transportfiets pagina kijken voor een alternatief!

Producten vergelijken