Altijd de laagste prijs
92% tevreden klanten in december
Gazelle Cabby

Gazelle Cabby

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gazelle Cabby, wendbaar en snel

Veelzijdig, handig in gebruik, praktisch… Dit zijn zomaar wat steekwoorden die allemaal van toepassing zijn de op de Gazelle Cabby! Gazelle laat bij zien dat ze goed weten wat u mag verwachten en hoe u er optimaal gebruik van kunt maken.

Zo kunt u ondanks de grootte van bakfietsen de Gazelle Cabby heel makkelijk stallen, omdat de bak van de Cabby afneembaar en inklapbaar is. Het lange bankje en de veiligheidsgordels zorgen er voor dat u zonder problemen uw kinderen kunt vervoeren. Tijdens uw tochten hoeft u overigens niet bang te zijn dat u met de zware lading moeilijk vooruit zal komen, want met de 7 versnellingen fietst u uitermate soepel!

Gazelle Cabby accessoires

Kijk hierboven snel verder om te zien wat voor handige accessoires er nog zijn voor de Gazelle Cabby. De regentent is dit jaar vernieuwd en is nu nog beter van kwaliteit! Ook de allerkleinste kids kunnen mee in de Gazelle Cabby dankzij de Maxi Cosi adapter. Buiten parkeren met bagage? Voorkom vies worden van uw bagage en dek de laadbak af met de speciale Gazelle Cabby afdekhoes of regentent. Zo bent u met uw Gazelle Cabby op alle situaties voorbereid.

Producten vergelijken