Gazelle Bloom

(1) 1 producten gevonden
Gazelle Bloom

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

U wilt uw kinderen meenemen op de fiets en u zoekt dus zoekt ruimte op uw bagagedrager, ruimte bij uw stuur en ruimte bij uw benen. In dat geval zijn de fietsen van de Gazelle Bloom serie een ideale uitkomst! Al deze modellen hieronder zijn zo ontworpen dat ze optimaal presteren als moederfiets.

Gazelle Bloom voor moeders

Zo heeft u bij de Gazelle Bloom door de lage instap lekker veel ruimte bij uw benen en zo botst u nooit tegen een eventueel voorzitje. Ook de bagagedrager is extra lang zodat een achterzitje gemakkelijk geïnstalleerd kan worden. Daarnaast wilt u natuurlijk op een zo licht en soepel mogelijke wijze doorfietsen en daarom beschikken de Gazelle Bloom’s over maar liefst 7 versnellingen.

Zoekt u dus nog zo’n handige moederfiets? Kijk dan snel hier boven om meer te lezen over de Gazelle Bloom’s! Niet voor niks is de Gazelle Bloom al enige jaren een van de meest populaire Gazelle moederfietsen