Gazelle Bakfietsen

Gazelle Bakfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gazelle bakfietsen online

Ook gazelle is zover en heeft zich gewaagd aan de bakfiets. En daar zijn wij heel blij mee. Want een bakfiets is een typisch Nederlands product en Gazelle is de koninklijke standaard in fietsen. Gazelle bakfietsen zijn erg wendbaar en ook veel lichter dan de traditionele merken en modellen. Dit komt omdat de 'bak' niet van hout is gemaakt. Het frame is van staal en de bak zelf is ook in te klappen.

Revolutionair ontwerp

De gazelle bakfietsen hebben de naam 'Gazelle cabby' en is bij ons permanent in de aanbieding. Het revolutionaire ontwerp heeft de bak in het midden in plaats van helemaal aan de voorkant. Hierdoor is de balans veel beter. Het voordeel hiervan is dat je veel wendbaarder bent. Dit komt goed uit voor ritjes in de stad. Maar ook wanneer je moet stoppen kost het veel minder moeite om de fiets staande te houden door het lichtere gewicht (onder de 40 kilo!). Dit omdat we de laagste prijsgarantie hanteren op al onze modellen en dus ook op de gazelle bakfiets.

Comfort en veiligheid

De gazelle bakfiets zorgt voor een veilige en comfortabele rit. Op het bankje is zelfs plaats voor 3 kinderen! Wel zo fijn als je de kids 's ochtends naar school wil brengen. Ook heeft het zitje 3 gordels zodat iedereen veilig zit en niet de bakfiets uit kan vallen. Wil je een vierde kind meenemen? Ook hier heeft Gazelle aan gedacht. Op de extra lange bagagedrager is ruimte voor een extra kinderzitje. Ook de rijder van de Gazelle bakfiets zelf zit lekker, dankzij een luxe Selle Royale Herz zadel.
Producten vergelijken