Gazelle Elektrische fietsen

Gazelle Elektrische Fietsen en Gazelle E-bikes

(1)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Showmodel -20%
  Cortina E-Common Family N7 2020 Lage Instap
  Waardering:
  100%
  (1)
  Cortina E-Common Family N7 2020 Lage Instap
  • Motorpositie: Midden
  • Merk motor: Bafang
  • Aantal versnellingen: 7
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gazelle e-bikes

Gazelle biedt een complete lijn elektrische fietsen waarmee het altijd aangenaam fietsen is. Of je nou een luxe- of een basismodel zoekt, een model voor korte dagelijkse ritjes of juist voor recreatieve fietstochten, een hippe stadsfiets of een extra veilig model: met de Gazelle elektrische fietsen zijn alle opties mogelijk. De krachtige motor van deze Gazelles geven altijd een aangenaam zetje in de rug, zodat je energie overhoudt en meer kunt genieten. De Gazelle elektrische fietsen zijn mooi afgewerkt, waardoor je bijna niet ziet dat het elektrische fietsen zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Gazelle Orange.

Gazelle heeft verschillende lijnen elektrische fietsen (die eventueel ook als niet-elektrische variant voorkomen):

Alle Gazelle e-bikes online

Op Fietsenwinkel.nl vind je een groot assortiment aan Gazelle e-bikes. Dus welke Gazelle e-bike je ook zoekt, online vind je ze. Eigenlijk is de e-bike gewoon een synoniem voor de elektrische fiets. Gazelle is goed ingegaan op deze trend en heeft een complete lijn aan Gazelle e-bikes uiteengezet. Deze Gazelle e-bikes zijn zeer goed ontvangen en worden nu alleen maar beter. Gazelle kijkt namelijk naar kleine details waardoor de nieuwe Gazelle e-bike collectie weer verbeterd kan worden. Denk hierbij aan verbeteringen van de accu’s, remsystemen, versnellingen en nog veel meer. Nu zou je denken dat deze kleine details niet veel uit zouden maken maar, de stabiliteit en het comfort van het fietsen op een Gazelle e-bike wordt toch flink verbeterd en dat is ook zeker te zien aan de positieve feedback die Gazelle krijgt!

Gazelle elektrische fiets accu

Subtiel onder de bagagedrager zit de accu. Gazelle heeft een aantal verschillende accu's beschikbaar, zodat je te allen tijde een actieradius heeft die past bij jouw gebruik. De Gazelle elektrische fiets beschikt over 3 accu keuzes: Zilver 300Wh (40-55Km) Goud 400Wh (50-65Km) Platina 500Wh (65-80Km) Door te kijken naar de afstanden die je dagelijks af legt (heen en terug) kun je gemakkelijk een keuze maken tussen deze 3 mogelijkheden. De prijzen verschillen ook per accu maar dit staat netjes vermeld onder de accu keuze. Ook is het zo dat bovenstaande afstanden zijn gebaseerd op de ondersteuningstand die de Gazelle elektrische fiets jou biedt, zo kan je gemakkelijk deze afstanden halen als je ondersteuningstand 1 gebruikt maar, hoe hoger je de stand zet hoe minder lang je gebruik kan maken van de ondersteuning. Houdt hier dus rekening mee tijdens het fietsen zodat je niet met een lege accu staat op de helft van je route. Het complete overzicht van de Gazelle E-bikes vind je hierboven. Ben je toch op zoek naar een elektrische fiets van een ander merk? Dat kan uiteraard ook!

Producten vergelijken