• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Gazelle Transportfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gazelle transportfiets kopen

De Gazelle transportfiets is geschikt voor iedereen die dagelijks comfortabel en veilig van A naar B wil. Daarnaast is deze fiets handig om spullen mee te vervoeren. De lichtgewicht transportfiets van Gazelle is uitermate geschikt voor zowel korte als lange ritjes. Gazelle staat al meer dan 120 jaar voor een innovatief merk. De Gazelle Transportfiets staat voor stoer en hoge kwaliteit. Enkele bekende Gazelle transportfietsen zijn de Gazelle Miss Grace en de Gazelle HeavyDuty.

Hieronder vind je al onze Gazelle transportfietsen, die op Fietsenwinkel.nl voordelig verkrijgbaar zijn. Wil je toch iets anders dan een transportfiets van Gazelle?

Gazelle transportfiets: stoer en stijlvol

Binnen de fietsencollectie van Gazelle vind je ook een uitgebreide keuze in transportfietsen. De transportfietsen van Gazelle hebben stuk voor stuk een stoer uiterlijk en zijn hartstikke handig en trendy. Het robuuste frame zorgt ervoor dat de fiets wel een stootje kan hebben en daarnaast zijn de transportfietsen van Gazelle stuk voor stuk zeer compleet uitgevoerd. Zo beschikken ze onder andere over:

  • Brede banden voor extra comfort
  • Een strak en stoer design
  • Trendy en stevige voordrager
  • Een dubbele standaard voor gemakkelijk parkeren
  • Dankzij het stuurslot blijft jouw transportfiets stabiel staan
  • Robuust frame

Welke transportfiets kies ik?

Bij Gazelle kun je kiezen uit diverse transportfietsen. Zo vind je er een Gazelle transportfiets voor dames, maar ook een Gazelle transportfiets voor heren. Voor de dames is de Gazelle Miss Grace het bekendste transportfiets model, voor de heren is dat de Gazelle HeavydutyNL (deze is overigens ook voor dames verkrijgbaar). Andere bekende transportfiets modellen van Gazelle zijn de Gazelle PUUR_NL en de Gazelle DutyNL.

De Gazelle Miss Grace: een icoon!

De bekendste transportfiets van Gazelle (of zelfs wel Nederland) is de Gazelle Miss Grace. De Miss Grace is door de jaren heen altijd een vaste waarde geweest binnen de collectie van Gazelle en dat is niet voor niets! De fiets is zowel vrouwelijk als stoer en rijdt heerlijk licht. De fiets is verkrijgbaar met 3 of 7 versnellingen en heeft een bijzonder uiterlijk, door het ontbreken van de bagagedrager. Deze bagagedrager kun je altijd bij bestellen, wanneer je vindt dat alleen een voordrager niet genoeg is.
Gazelle heeft ook 24 en 26 inch transportfietsen voor kinderen in het assortiment. Voorbeelden hiervan zijn de Gazelle HeavyDuty 26 inch en de Gazelle Miss Grace 26 inch. Helaas kun je deze modellen niet aanschaffen op Fietsenwinkel.nl. Wel hebben wij een uitgebreid assortiment in kinderfietsen, waar je diverse transportfietsen voor kinderen terug kunt vinden.

Elektrische transportfietsen van Gazelle

Natuurlijk kun je de stoere transportfietsen van Gazelle ook krijgen als elektrische variant! Op Fietsenwinkel.nl vind je diverse elektrische transportfietsen van Gazelle, zoals de Gazelle Miss Grace C7 HFP (met een Panasonic voorwielmotor) en de Miss Grace C7 HMB (met een Bosch middenmotor). Dit zijn beide modellen voor dames. Voor heren zijn dat de Gazelle HeavyDutyNL C7 HFP (met Panasonic voorwielmotor) en de HeavyDutyNL C7 HMB (met Bosch middenmotor). Nieuwsgierig naar het rijden op een elektrische transportfiets? Kom dan eens langs in ons Testcenter of één van onze winkels!

Producten vergelijken