• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
Gazelle Chamonix

Gazelle Chamonix

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sportiviteit en kwaliteit

Voor een fraaie stadsfiets die sportiviteit en design uitademt ben je bij de Gazelle Chamonix serie aan het juiste adres. Deze modellen zijn tot in de puntjes uitgewerkt om indruk te maken met de hoge kwaliteit, waardoor je altijd zal genieten van een plezierige en ontspannen fietservaring! Deze stadsfiets vind je ook tussen de Gazelle elektrische fietsen met de herkenbare term Innergy in de naam.

Een ander model is de Lite waarbij er op gelet is om tot een zo laag mogelijk gewicht te komen. Met dit model fiets je dus zeer gemakkelijk en op lichte wijze weg! Bij de Pure modellen daarentegen ligt de focus op design en comfort, waardoor deze modellen zeer geschikt zijn voor gebruik in zowel de stad als in een meer landelijke omgeving.

Gazelle Chamonix staat voor duurzaamheid

Als laatste is het goed om te weten dat bij de Gazelle Chamonix ook is nagedacht over een zo onderhoudsarm mogelijk geheel. De gesloten kettingkast en de automatische kettingspanner dragen hier goed aan bij en maken de fietsen uit deze serie dan ook zeer betrouwbaar en degelijk. Je bent met een Gazelle Chamonix kortom verzekerd van langdurig fietsgenot!

Of kies je toch voor een andere Gazelle stadsfiets?

Producten vergelijken