Gazelle Chamonix

Gazelle Chamonix

(1)
Verschijnen niet alle fietsen? Dan heb je waarschijnlijk de Snel in huis filter gebruikt. Alle fietsen zien? Klik op het kruisje naast de filter.
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Snel in huis filter
Kies hier je lengte en zie meteen alle fietsen die wij voor je op voorraad hebben.
Filteren
 1. Tweedekansje
  Gazelle Chamonix C8 Heren 61cm Tweedekansje
  Gazelle Chamonix C8 Heren 61cm Tweedekansje
  • Aantal versnellingen: 8
  • Remsysteem: Rollerbrakes
  • Framemateriaal: Aluminium
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sportiviteit en kwaliteit

Voor een fraaie stadsfiets die sportiviteit en design uitademt ben je bij de Gazelle Chamonix serie aan het juiste adres. Deze modellen zijn tot in de puntjes uitgewerkt om indruk te maken met de hoge kwaliteit, waardoor je altijd zal genieten van een plezierige en ontspannen fietservaring! Deze stadsfiets vind je ook tussen de Gazelle elektrische fietsen met de herkenbare term Innergy in de naam.

Een ander model is de Lite waarbij er op gelet is om tot een zo laag mogelijk gewicht te komen. Met dit model fiets je dus zeer gemakkelijk en op lichte wijze weg! Bij de Pure modellen daarentegen ligt de focus op design en comfort, waardoor deze modellen zeer geschikt zijn voor gebruik in zowel de stad als in een meer landelijke omgeving.

Gazelle Chamonix staat voor duurzaamheid

Als laatste is het goed om te weten dat bij de Gazelle Chamonix ook is nagedacht over een zo onderhoudsarm mogelijk geheel. De gesloten kettingkast en de automatische kettingspanner dragen hier goed aan bij en maken de fietsen uit deze serie dan ook zeer betrouwbaar en degelijk. Je bent met een Gazelle Chamonix kortom verzekerd van langdurig fietsgenot!

Of kies je toch voor een andere Gazelle stadsfiets?

Producten vergelijken