Speed Pedelec Demo Dagen
Speed Pedelec Demo Dagen 1 & 2 juli @ Megastore Utrecht Lees meer
E-bike keuzehulp Vind de e-bike die bij u past Doe de keuzehulp

Elektrische moederfietsen en mamafietsen

(348)

Elektrische moederfietsen en mamafietsen

(348)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Cortina E-Common Family MM N7 2022 Lage Instap
  4 (2 reviews)
  Cortina E-Common Family MM N7 2022 Lage Instap
  Bafang middenmotor | 80 Nm koppel | 7 versnellingen
 2. Onze Keuze | E-moederfietsen
  Popal Maeve M7 2022 Dames
  3.65 (1 reviews)
  Popal Maeve M7 2022 Dames
  Bafang middenmotor | 80 Nm koppel | 7 versnellingen
 3. Nieuw model!
  Popal Maeve F7 2022 Dames
  5 (1 reviews)
  Popal Maeve F7 2022 Dames
  Bafang voorwielmotor | Rollerbrakes | 7 versnellingen
 4. Cortina E-U4 Transport Family FM N7 2022 Dames
  4.1 (3 reviews)
  Cortina E-U4 Transport Family FM N7 2022 Dames
  Sportdrive voorwielmotor | Rollerbrakes | 8 versnellingen
 5. BSP La Dolce Vita Steps 2022 Dames
  BSP La Dolce Vita Steps 2022 Dames
  Steps middenmotor | 40 Nm koppel | 7 versnellingen
 6. Cortina E-U4 Transport Family MM N7 2022 Dames
  Cortina E-U4 Transport Family MM N7 2022 Dames
  Bafang middenmotor | 80 Nm koppel | 7 versnellingen

Elektrische moederfietsen en mamafietsen

(348)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De elektrische moederfiets

Alleen moeders die wel eens met kinderen en kinderzitjes gefietst hebben, weten dat dit net even wat anders is dan iemand die gewoon achterop zit. Niet iedere fiets is ook geschikt voor kinderzitjes (voor of achter) en zelfs al past het, dan nog zijn er sommige dingen die bij een gewone fiets met kinderzitjes niet vanzelfsprekend zijn. Hierbij kan gedacht worden aan het parkeren van de fiets; zonder middenstandaard is dit een lastige klus. De elektrische moederfiets of elektrische mamafiets is hiervoor dé oplossing, maar zelfs met zo'n specialist is het vervoeren van kinderen en/of boodschappen gewoon een zware klus!

Elektrische moederfiets biedt uitkomst

Uiteraard hebben Cortina en Popal dé oplossing voor bovenstaand probleem. Met deze elektrische moederfietsen kun je zonder moeite een tweetal kinderen en bagage vervoeren. De elektrische moederfiets biedt alle functionaliteiten en comfort van een "normale" moederfiets, echter hoef je bij de elektrische variant veel minder kracht en inspanning te leveren om tot dezelfde gefietste afstand te komen. De elektrische moederfiets is daarmee echt een ontwikkeling die jouw leven als moeder een stuk gemakkelijker kan maken en waarbij jouw kleintjes het beste krijgen wat er is. 

Goedkope elektrische moederfiets

Vind je het fietsen met een kinderzitje zwaar? Koop dan een elektrische moederfiets. Een elektrische moederfiets heeft trapondersteuning en fietst dus superlicht. Hiermee zoef je moeiteloos naar de kinderopvang of speelzaal. Ook de elektrische fiets voor mama’s is met een klein budget te betalen. Bij Fietsenwinkel.nl letten we altijd op zowel de prijs als de kwaliteit. Je koopt dus een goede fiets voor weinig geld. Ben jij een sportieve en prijsbewuste moeder met hart voor de natuur? Dan koop je natuurlijk een goedkope moederfiets. Zo’n fiets is stevig en heeft een comfortabele lage instap. Daarnaast biedt de mamafiets zowel aan de voor- als achterzijde voldoende ruimte voor de bevestiging van een fietsstoeltje. Dit maakt het fietsen voor jou en je kinderen echt leuk. De beste deals voor moederfietsen vind je bij Fietsenwinkel.nl. Shop online via onze webshop of bezoek één van onze winkels. In al onze winkels is het mogelijk om een proefrit te maken. Maak je keuze uit topmodellen van onder meer Cortina, Brinckers en Popal.

Elektrische moederfietsen bij Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl wil goed voor haar klanten zorgen, zowel voor als na na de aankoop van de nieuwe fiets staat Fietsenwinkel.nl voor je klaar bij vragen of opmerkingen over jouw nieuwe elektrische moederfiets. Opzoek naar kinderzitjes voor op de elektrische moederfiets of elektrische mamafiets? Kijk dan vooral even bij onze kinderzitjes!

Producten vergelijken