• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland
fietsenwinkel

Cube Kathmandu e-bikes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cube Kathmandu

De Cube Kathmandu is een sportieve hybride fiets voor avontuurlijke toertochtjes of dagelijkse ritjes naar uw werk! De verscheidene eigenschappen van deze fiets maken het een comfortabele, sportieve, lichte en veelzijdige all-rounder. De Kathmandu is beschikbaar in een herenmodel en in een damesmodel. Opvallend aan beide frames is de geïntegreerde achterdrager. Deze vormt een stevig geheel met het frame, waardoor de Cube Kathmandu erg veel stabiliteit met zich meebrengt!

Cube Kathmandu

De basis van de Cube Kathmandu is het double butted aluminium frame, welke zeer stijf en stabiel is (mede door de geïntegreerde achterdrager). De kabels van de fiets zijn erg mooi weggewerkt binnenin het frame, waardoor deze fiets een nog sportievere uitstraling heeft. De Efficient Comfort Geometry van Cube zorgt ervoor dat geen last krijgt van uw rug tijdens langere ritten, omdat u een comfortabele houding heeft op de fiets. 

Naast het geavanceerde frame biedt de Kathmandu ook een geavanceerde afwerking. Componenten als de Shimano XT schakelset, Shimano XT hydraulische schijfremmen en de Busch & Muller verlichting zijn slechts enkele voorbeelden van de fantastische eigenscappen van deze fiets. 

Producten vergelijken