Speed Pedelec Demo Dagen
Speed Pedelec Demo Dagen 1 & 2 juli @ Megastore Utrecht Lees meer
E-bike keuzehulp Vind de e-bike die bij u past Doe de keuzehulp

Elektrische vouwfietsen

(348)

Elektrische vouwfietsen

(348)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Cube Curve Hybrid 500 2022
    Cube Curve Hybrid 500 2022
    Bosch middenmotor | 65 Nm koppel | 5 versnellingen

Elektrische vouwfietsen

(348)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De voordelen van een elektrische vouwfiets

Reist u veel met het openbaar vervoer? Heeft u weinig plek in huis om een standaard fiets neer te zetten? Een fiets meenemen op vakantie die gemakkelijk op te bergen is? Dan is een elektrische vouwfiets perfect voor u! Met een elektrische vouwfiets, vaak ook wel een 'plooifiets' genoemd, laat u gemakkelijk de auto staan. Een opvouwbare e-bike is namelijk uiterst geschikt om mee te nemen in het openbaar vervoer. Wist u trouwens dat een elektrische vouwfiets gratis mee mag in openbaar vervoer? De elektrische vouwfietsen die u bij Fietsenwinkel.nl kunt vinden zijn gemakkelijk in gebruik en bieden u de extra luxe van elektrische ondersteuning. Geen heuvel of windvlaag houdt u nog tegen dankzij de krachtige elektrische motoren. Onze elektrische vouwfietsen zijn ook ideaal voor op vakantie! Ontdek steden of tour door heuvelige landschappen en berg de vouwfiets weer gemakkelijk op in uw auto, caravan of camper. Vouw uw elektrische vouwfiets vliegensvlug weer in elkaar om hem een veilig plekje te geven. Elektrische vouwfietsen bieden de vrijheid en het gemak voor iedere levensstijl.

Een elektrische vouwfiets kopen?

Hoe vind u een elektrische vouwfiets die bij u past? De eerste vraag die u zichzelf moet stellen is waar u de elektrische vouwfiets voor gaat gebruiken. Gaat u naar uw werk met het openbaar vervoer en zijn de laatste kilometers vanaf het station fietsbaar? Fiets deze dan op een elektrische vouwfiets zodat u geen fiets bij het station neer hoeft te zetten! Vouw hem op, neem hem mee in de trein of bus, vouw hem weer uit en fiets vliegensvlug naar uw bestemming.

Dan is er nog het verschil tussen de accu’s. Moet u de hele dag door van plek naar plek, kies dan voor een grotere accu, het liefst boven de 250 watt uur. Is het uit de trein nog maar 5 kilometer, dan is een accu boven de 150 watt uur voldoende. Wielmaat is ook een groot aandachtspunt. Hoe groter het wiel, hoe comfortabeler de elektrische vouwfiets zal fietsen. Bij onze elektrische vouwfietsen heeft u de keuze uit derailleur en een naafversnelling. Over het algemeen heeft u bij een naafversnelling minder onderhoud. Bij een derailleur valt wel al het onderhoud zelf te doen waardoor dit type versnelling voordeliger kan zijn.

De beste elektrische vouwfiets

Bij Fietsenwinkel.nl hebben wij het grootste aanbod e-bikes van Nederland en zijn wij 100% specialist in e-bikes! Bent u opzoek naar de beste elektrische vouwfiets die bij u past? Kom gerust langs in een van onze 10 e-bike winkels of e-bike 5.500m2 Megastore. Maak hier een proefrit op een van de vele elektrische vouwfietsen van Popal en Bohlt. Ontvang persoonlijk en deskundig advies van onze e-bike experts. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe elektrische vouwfiets!

Producten vergelijken