Cortina U4

Cortina U4

(2)
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Filteren
 1. Cortina U4 Transport Mini 24 inch 2018 Jongens
  Cortina U4 Transport Mini 24 inch 2018 Jongens
  • Aantal versnellingen: 3
  • Remsysteem: Terugtraprem
  • Framemateriaal: Staal
 2. Cortina U4 Transport Mini 26 inch 2018 Jongens
  Waardering:
  80%
  (1)
  Cortina U4 Transport Mini 26 inch 2018 Jongens
  • Aantal versnellingen: 3
  • Remsysteem: Terugtraprem
  • Framemateriaal: Staal
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cortina U4 kopen

Stuk voor stuk zijn de modellen uit de Cortina U4 serie uiterst handige en degelijke transportfietsen Niet voor niks staat de ‘U’ bij de Cortina U4 serie voor Utility, ofwel nuttigheid. Dit betekent echter niet dat u gelijk met een gigantisch bakbeest over straat hoeft, want Cortina heeft ook bij deze fietsen weer voor een uniek en hip design gezorgd!

Veelzijdigheid

Zo zijn de Cortina U4 modellen beschikbaar in veel verschillende en unieke kleuren. Goede voorbeelden hiervan zijn de aparte Jeans kleur of de industriële Aluminium Brushed. Ook heeft u de keuze uit veel verschillende modellen. Zoekt u een model met veel versnellingen? Dan is de Cortina U4 met 7 versnellingen een goede optie! Als u echter op zoek bent naar een leuke schoolfiets voor uw dochter dan is de Cortina U4 N3 een kijkje waard.

Het mag dus wel duidelijk zijn dat Cortina bij de Cortina U4 serie goed heeft nagedacht om voor u tot het beste resultaat te komen. En dat resultaat mag er dan ook wezen! Kijk snel verder om één van deze unieke modellen van dichterbij te bekijken.