Cortina Crush

(1) 1 producten gevonden
Cortina Crush

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

De Cortina Crush modellen zijn gebaseerd op de echte Amerikaanse cruisers. Deze modellen wekken nog altijd een gevoel van nonchalance en relaxtheid op en dit is iets wat je dan ook direct bij Cortina Crush terugziet! Dit is niet een stadsfiets om alleen van punt A naar B te komen; met een Cortina Crush kunt u flaneren op twee wielen!

Cortina Crush modellen

Dit flaneren doet u ook nog eens op een uitermate comfortabel wijze. Op de pagina hieronder kunt u namelijk kiezen uit Cortina Crush modellen met ofwel 3 versnellingen ofwel  5 versnellingen.  De brede banden dragen ook bij aan een hoge mate van fietsgenot. Daarnaast is de voordrager natuurlijk ook een leuk detail, want hiermee vervoert u zonder veel moeite een tas.

We zouden nog lang kunnen doorpraten over alle voordelen van een Cortina Crush, maar bij deze nonchalante lifestyle fiets moet u eigenlijk het gevoel gewoon ervaren! Kijk dus snel verder om te zien welk model het beste bij u past en wie weet fietst u deze week dan al door de stad met zo’n relaxte Cortina Crush!