fietsenwinkel

Cortina E-Foss Elektrische Fietsen

Cortina E-Foss Elektrische Fietsen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. E-bike Uitverkoop
  Cortina E-Foss MM N8 2022 Heren
  Cortina E-Foss MM N8 2022 Heren
  Elektrische stadsfietsen / Herenfiets
  • Middenmotor
  • 450-750Wh accu
  • 40-120km actieradius
  4.65 (2 reviews)
 2. Voordelige Keus | ANWB test 2022
  Cortina E-Foss MM N8 2022 Dames
  Cortina E-Foss MM N8 2022 Dames
  Elektrische stadsfietsen / Damesfiets
  • Middenmotor
  • 450-750Wh accu
  • 40-120km actieradius
  4.85 (2 reviews)
 3. Cortina E-Foss FM N8 2023 Dames
  Cortina E-Foss FM N8 2023 Dames
  Elektrische stadsfietsen / Damesfiets
  • Voorwielmotor
  • 450-750Wh accu
  • 50-140km actieradius

Cortina E-Foss Elektrische Fietsen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cortina E-Foss

Bent u op zoek naar een degelijk e-bike, zonder al te veel toeters en bellen? De elektrische fietsen in de Cortina E-Foss serie zijn dat. Ze hebben niet alleen een stoere en degelijke uitstraling, ze zijn het ook. Deze e-bikes kunnen tegen een stootje en zijn bestendig tegen het Nederlandse weer. Daarom zijn e-bikes in de Cortina E-Foss serie ideaal voor stadsgebruik of als elektrische schoolfiets.

Cortina E-Foss accu: ritten tot 180km

Het vervelendste scenario wat zich kan voordoen tijdens een ritje op de e-bike: een lege accu. Dit is een onwenselijke situatie. De e-bikes in de E-Foss serie bieden uitkomst. Deze elektrische fietsen zijn namelijk te verkrijgen met een accu van 450-,600- of 750Wh. Met de 750Wh accu is de actieradius uit te breiden tot maximaal 180km.

De modellen: E-Foss middenmotor en voorwielmotor

Binnen de E-foss serie van Cortina zijn er verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor een model met een voorwiel- of middenmotor.

De E-Foss modellen met een middenmotor zijn in een dames- en herenmodel te verkrijgen. Een E-Foss met voorwielmotor is enkel verkrijgbaar als damesmodel.

De Cortina E-Foss met voorwielmotor:

Cortina E-Foss FM N8 Dames

De Cortina E-Foss met middenmotor:

Cortina E-Foss MM N8 Dames

Cortina E-Foss MM N8 Heren

Alle modellen in de E-Foss serie zijn voorzien van veilige hydraulische schijfremmen. De 8 versnellingen van Shimano zijn betrouwbaar in iedere situatie. Deze combinatie van hoogwaardige elektrische en mechanische componenten maakt de E-Foss serie een topper in het middensegment.

E Foss kinderzitje

Bent u benieuwd of er een kinderzitje te plaatsen is op Cortina E-Foss? Op de e-bikes uit de Cortina E-Foss serie zijn zowel aan de voor- als achterzijde kinderzitjes te plaatsen. Bekijk ook onze andere elektrische moederfietsen voor een vergelijk met de E-Foss.

E-Foss reviews

Benieuwd wat andere gebruikers en klanten zeggen over de Cortina E-Foss? Lees dan oook de reviews over de Cortina E-Foss, deze vindt u terug op de pagina van ieder model. Dit zijn ervaringen van gebruikers die de fiets soms al langere tijd in bezit hebben.

Producten vergelijken