Cannondale fietsen (4)

(4) 4 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Cannondale fiets

Cannondale is een Amerikaans merk dat bekend staat om haar lichte frames en prijswinnende fietsen. Met jaren ervaring in de sportieve markt is dit dan ook geen wonder. Het is dan ook zo dat Cannondale fietsen echt doorbraken in Europa toen de Giro werd gewonnen op een Cannondale fiets. De Giro is een zeer bekende en belangrijk evenement in het wielrennen. Samen met de Tour de France is dit het meest prestigieuze toernooi van het jaar. Sindsdien is dit merk een grote naam binnen de racefietsen.

Waar staat Cannondale om bekend?

Deze fietsfabrikant staat vooral bekend om haar revolutionaire innovaties en hoge kwaliteit licht gewicht frames. En dat zij hier goed in zijn wordt keer op keer bewezen. Met hoge klasseringen in verschillende wielerrondes en jaren lange ervaring in het professionele circuit, hebben zij hun stempel gedrukt op sportief fietsen. Een andere innovatie is de Lefty voorvork. Hiermee beschik je slechts over de linkerkant van de voorvork. De voordelen van deze revolutionaire enkele voorvork is dat hij stijver en een stuk lichter is.

Breed assortiment

Het uitgebreide assortiment bestaat uit zowel elektrische en niet sportieve fietsen voor zowel mannen als vrouwen. Wanneer je opzoek bent naar een mountainbike ben je bij Cannondale aan het juiste adres. Full suspension, Hardtail of toch een E-MTB, alles is mogelijk! Waar Cannondale natuurlijk het meest bekend om staat zijn de lichtgewicht racefietsen. Ook deze zijn er in verschillende variaties te vinden. En natuurlijk worden de vrouwen niet vergeten. Met speciale series voor vrouwelijke sportieve rijders probeert Cannondale iedereen zijn fiets wens te vervullen.