Bergamont fietsen

(1) 1 producten gevonden
Bergamont

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Bergamont

Bergamont is een merk dat zijn oorsprong vindt in St Pauli, Duitsland. Met jaren lange ervaring en verschillende sportieve fiets teams, ben je aan het juiste adres als het gaat om kwaliteit en prestatievermogen. De Bergamont fietsen worden met een strenge blik ontworpen om het meeste uit het materiaal en de onderdelen te halen.

Waar staat Bergamont om bekend?

Expertise, kwaliteit en traditie. Deze drie kerneigenschappen heeft Bergamont hoog in het vaandel staan. Ondanks de traditie blijft Bergamont vernieuwen en verbeteren om zo de beste fietsen op de markt te zetten. Met een Bergamont fiets ben je dan ook altijd verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. En met grensverleggende prestaties en alleen het beste van het beste maakt dit merk zich hard voor iedereen die sportief wil fietsen! Om de fietsen visueel af te maken beschikken ze over een strak design.

Wat heeft een Bergamont bike te bieden?

Bergamont beschikt over een breed assortiment aan sportieve fietsen. Van racefietsen tot aan elektrische full suspension mountainbikes, er is altijd een ideale bike voor jou! Zo zijn er snelle racefietsen (Prime) of juist een stevige hardtail mtb (Roxter)! Naast de prestatie gerichte sportieve fietsen beschikt Bergamont ook nog over stevige touring (Horizon) fietsen. Deze fietsen lenen zich perfect voor lange toeren met veel bagage. Daarnaast zijn er ook nog enkele elektrische series waaronder voornamelijk E-MTB’s te vinden zijn en E-Hybride.