Batavus Zonar

(4) 4 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Batavus Zonar

De Batavus Zonar is een snelle en stoere lichtgewicht fiets met een strak frame, sportieve geometrie, rechte voorvork en hoge velgen, die zowel geschikt is voor dagelijks gebruik als voor recreatieve ritten. Een werkdag begint bijvoorbeeld altijd goed als u op de Zonar naar kantoor fietst. En elke vakantie wordt een avontuur als u deze sportieve krachtpatser meeneemt. Kortom: met de Batavus Zonar kunt u alle kanten op. De fiets is verkrijgbaar in verschillende varianten: normaal, comfort, x-light en stripped. Allen zijn voorzien van handremmen en versnellingen, de comfort-variant is voorzien van extra vering.

Batavus Zonar: Fiets van het Jaar 2015

De Batavus Zonar is verkozen tot Fiets van het Jaar 2015, nadat hij eerder (in 2014) ook al erkend werd als Goed Industrieel Ontwerp (GIO). De jury heeft “met name de combinatie van sportiviteit, gebruiksgemak en rijeigenschappen als zeer goed beoordeeld. De fiets is licht en zeer compleet voor zijn prijsklasse. Alles aan deze fiets klopt. Het geheel is meer dan de som der delen." Ook interesse in deze alom bejubelde fiets? Haal hem dan nu in huis!