Batavus Old Dutch

(5) 5 producten gevonden
Batavus Old Dutch

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Klassieker dan de Batavus Old Dutch krijgt u ze bijna niet! Bijna iedere fietser in Nederland heeft wel eens een keer op zo’n klassieke omafiets gezeten. Dat het om een klassiek model gaat, wilt echter niet zeggen dat de Batavus Old Dutch niet meer van deze tijd is. Met details zoals kleur, materiaal en vormgeving zijn deze modellen omafiets helemaal met de tijd meegegaan!

Batavus Old Dutch collectie

U heeft dan ook een brede collectie waar u uit kunt kiezen bij de Batavus Old Dutch serie. Of u nou voor een dames of herenmodel gaat, of voor een model met of zonder voordrager of voor een model in klassiek zwart of juist in een hippe crème-kleur: bij Batavus is het allemaal mogelijk!

Kijk dus snel hieronder om een keuze voor een van deze nieuwerwetse Batavus Old Dutch fietsen te maken.  Het maakt ook niet uit of u deze omafiets in de stad wilt gebruiken of voor tochtjes naar school; in Nederland doet de Batavus Old Dutch het per definitie goed!

Is deze Old Dutch toch niet helemaal wat u zoekt? Kies dan een andere omafiets van een van onze topmerken!