Batavus Mambo

(3) 3 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Alles over de Batavus Mambo

U zoekt een stevige stadsfiets die ook nog eens uitblinkt in comfort? Kijk dan snel verder bij de Batavus Mambo serie! De Mambo’s van Batavus zijn uitermate populair doordat ze niet alleen zeer handig in het gebruik zijn, maar daarnaast ook nog eens over enkele luxe details beschikken.

Dit is goed terug te zien bij bijvoorbeeld de Batavus Mambo 7 herenfiets. Met het stijlvolle en robuuste frame kan dit model zeer goed tegen een stootje. Details zoals de 7 versnellingen en de verende zadelpen en voorvork maken dit een fiets dat u niet wilt missen!

Ook kunt u de Mambo E-go terugvinden tussen de Batavus elektrische fietsen, zodat u net even dat zetje in de rug krijgt op de wat langere tochten!

Batavus Mambo met kinderen

Daarnaast moet u ook bij de Batavus Mambo serie zijn als u een handige fiets voor fietsen met kinderen zoekt. Het stevige frame van de Batavus Mambo Deluxe is er namelijk echt op gebouwd om met kinderen te fietsen. Het frame biedt u meer dan genoeg ruimte om kinderzitjes te installeren en details zoals een dubbele standaard en een stuurvergrendelaar maken dit een ultieme moederfiets! 

Batavus Mambo 7

De Batavus Mambo 7 is een van de populairste fietsen van Nederland. De Mambo 7 heeft 7 versnellingen en is daarmee erg geschikt voor korte en lange afstanden. De Batavus Mambo 7 heeft een geveerde zadelpen en geveerde voorvork. Wilt u een allround-fiets, met gesloten kettingkast, die ook nog eens weinig onderhoud nodig heeft, kies dan voor de Batavus Mambo 7! Ook is er de moederfiets variant de: Batavus Mambo Deluxe.