Batavus Diva

(1) 1 producten gevonden

Rooster Lijst

Rooster Lijst


Terug naar boven
Sluit venster

Filteren op voorraad

Om gemakkelijk een fiets te kunnen vinden die snel beschikbaar is in jouw maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe fiets ontvangen? Kies dan 1-2 werkdagen. Kun je wat langer wachten? Kies dan tot 10 werkdagen.

  • Jouw lichaamslengte (cm)
  • Gewenste levertijd
Annuleren

Klinken de woorden ‘glamour’, ‘stijl’ en ‘comfort’ als muziek in uw oren? Dan moet u zeker een kijkje nemen bij de hippe Batavus Diva modellen hieronder! Deze Diva’s zijn stuk voor stuk uniek in hun design en u weet zeker dat u met een Batavus Diva niet als een grijze muis over straat zult gaan.

Batavus Diva modellen

Bij de Batavus Diva serie kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende modellen. Zoekt u een model met extra veel versnellingen? Dan is de Batavus Diva N7 een goede optie! Als u met minder ook al heel tevreden bent dan moet u een kijkje nemen bij de Batavus Diva 3. Daarnaast is er ook nog onderscheid in het model, want de Batavus Diva Plus heeft als enige een extra handige voordrager.

Verder kunt u bij uw keuze er op letten dat de Batavus Diva modellen in verschillende frisse en hippe kleuren verkrijgbaar zijn. Kijk dus snel hieronder om een keuze te maken, en haal zo deze week nog de glamour van de Batavus Diva in huis!

Batavus Diva Hierboven een afbeelding van de Batavus Diva in de kleur "paars".