• Thuisbezorgd in NL en BE
  • 10.000 e-bikes snel leverbaar
  • 120 servicepartners in Nederland

Veelgestelde vragen over Tweedekansjes

Veelgestelde vragen over Tweedekansjes

Regelmatig ontvangen wij bij Fietsenwinkel.nl vragen met betrekking tot Tweedekansjes. Voor uw gemak hebben wij de meest voorkomende hieronder opgesomd en uitgewerkt. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

Is een Tweedekansje een tweedehands fiets?

Een Tweedekansje is een product met lichte gebruikssporen, een lichte beschadiging of een ander bijzonder kenmerk. Zo kan het zijn dat een fiets bij het transport naar een eerdere klant een kras heeft opgelopen, maar het kan ook zijn dat er al wat kilometers op de teller van een e-bike staan omdat deze voor enkele testrondes is gebruikt. Een Tweedekansje is dus geen tweedehands fiets die is ingeruild.

Waarom zou ik een Tweedekansje kopen in plaats van een gloednieuwe fiets?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, denkt u in eerste instantie vaak niet direct aan het aanschaffen van een Tweedekansje. Toch bestaan er voldoende redenen om deze te kopen. Hieronder hebben we een aantal veelgehoorde redenen onder elkaar gezet.

Extra voordelig geprijsd
Extra controle
Functioneel net zo goed
Altijd snel geleverd

Ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens bij ons Tweedekansjes aanbod.

Kan ik een Tweedekansje ook laten bezorgen?

Voor Tweedekansjes hanteren we dezelfde bezorgingsvoorwaarden als voor reguliere producten. U kunt er dus voor kiezen om het Tweedekansje thuis te laten bezorgen, of om deze op te halen in een winkel of afhaalpunt.

Kan ik ook een testrit op een Tweedekansje maken voordat ik een definitieve keuze maak?

Wilt u liever niet betalen voordat u het Tweedekansje gezien hebt? Laat hem dan bij één van onze winkels afleveren en kies voor de betaalmethode betalen bij afhalen. Op deze manier kunt u ter plekke een testrit maken en daarna pas definitief beslissen of u de fiets neemt. Indien u een Tweedekansje thuis laat bezorgen of bij een afhaalpunt ophaalt, dient u direct bij ontvangst te betalen. Uiteraard kunt u de fiets daarna nog steeds retourneren, mocht hij toch tegenvallen.

Heb ik bij een Tweedekansje ook nog recht op garantie?

Ook wanneer u een Tweedekansje aanschaft, heeft u bij ons recht op garantie. Lees meer over de garantie bij Tweedekansjes op onze Tweedekansjes garantie expertpagina.

Tweedekansjes en fietsenplan

Wanneer u een fiets aanschaft via het fietsplan, hoeft u niet per se voor een gloednieuwe fiets te kiezen. U kunt hierbij ook gewoon een Tweedekansje bestellen. Door het fietsplan te combineren met een Tweedekansje bent u extra voordelig uit!

Aanpassingen aan Tweedekansjes

Regelmatig ontvangen wij vragen over het aanpassen van Tweedekansjes. Helaas doen wij geen aanpassingen aan de fietsen die wij leveren, ook niet aan Tweedekansjes. Wij voorzien fietsen dus niet van een ander zadel, een ander stuur of andere banden. Heeft het Tweedekansje een ontbrekend onderdeel (zoals bijvoorbeeld een voordrager), dan kunnen wij deze ook niet voor u plaatsen. Uiteraard zijn deze accessoires of onderdelen vaak wel bij te bestellen en meestal eenvoudig zelf te bevestigen.

Kan ik een Tweedekansje ook in een andere maat of kleur bestellen?

Dit is helaas niet mogelijk. Een Tweedekansje is een uniek product en daarom alleen verkrijgbaar in de kleur en maat die bij het product staan aangegeven.

Kan ik mijn oude fiets bij jullie inruilen voor extra korting op een Tweedekansje?

Uw oude fiets kunt u helaas niet bij ons inruilen voor extra korting. Maar gelukkig zijn onze Tweedekansjes altijd zeer voordelig geprijsd, waarbij u van een maximale korting profiteert. Deze korting is over het algemeen hoger dan de inruilprijs van uw oude fiets bij een lokale fietsenwinkel. En verkoopt u uw oude fiets bijvoorbeeld via Marktplaats, dan bent u helemaal voordelig uit!

Bekijk alle Tweedekansjes

Vind ons op Facebook

Andere vragen?

Heb je na het lezen van mijn tips nog andere vragen? Bel met mij of met één van mijn collega's.

Producten vergelijken